30 maj 2011

Här var det dött.

Oj, vilket glapp det blev mellan inläggen här.
Jag som verkligen hade tänkt skärpa mig det här året men det började visst inget vidare.

Jag är fortfarande nästan lika trött så om kvällarna känns det som att jag varken har tid eller ork att skriva och under dagtid ja då jobbar man antingen på jobbet eller hemma på helgen.

Jaha, vad har hänt sedan sist då?
Vi har varit på en härlig semesterresa till Cypern förra veckan.
Vädret var toppen, maten var god och barnen var glada.Pysslandet står väl fortfarande nästan stilla men nu har lusten att sy kommit tillbaka och jag vill verkligen komma igång och sy lite.
Jag undar bara när tiden till det ska dyka upp nu när det närmar sig sommar och det finns massor att göra både inne och ute.

Husletandet pågår ju fortfarande.
Jag hittade ju mitt drömhus men det blev tyvärr inget köp eftersom jag inte fick med sambon på det. Han ville inte byta kommun och detta huset låg precis bakom gränsen till grannkomunen.

Tänkte passa på att visa några bilder därifrån men nu när jag letade på datorn så inser jag att de bilderna verkar vara sparade på den andra datorn här hemma, men då får jag chansen att göra ett nytt inlägg om det senare istället.

Däremot tycker jag att det här huset är snyggt men det ligger ju tyvärr inte i krokarna.Okej, det var lite kort från mig så att ni ska veta att jag inte helt har gett upp bloggandet.

1 kommentar:

MinaMirakel sa...

Fint hus, vi har nästan en likadan veranda på vårt hus(jag har ritat den själv)./Åsa