14 april 2011

Ojsan................... vad var det som hände?
Det var väldigt längesedan jag skrev något här. Det beror väl delvis på att jag fortfarande är ganska trött om kvällarna och delvis så beror det på att jag tror att det är någon som har stulit några timmar av min dag.
Jag vet inte men helt plötsligt så känns det som att dygnet har blivit en sådär 5 timmar kortare! Det kan väl ändå inte stämma?
Förut så kunde jag ju få lite gjort på kvällstid men nu när klockan är åtta så tycker jag att det känns som att det är mitt i natten och jag orkar knappt göra någonting alls.
Hoppas verkligen att det snart blir bättre!

Mina symaskiner står snällt uppradade och väntar på att jag ska bli piggare, själv hoppas jag också att det inte ska ta så lång tid innan jag kan sy lite igen.

Sen är det ju också så att vi är lite sugna på att flytta just nu.
Först måste man ju hitta ett hus som man vill ha och det är ju inte så lätt.
Men sen kan jag också tänka att det är en väldans massa jobb när man ska flytta. Mycket bråte att göra sig av med, men samtidigt skulle det verkligen vara skönt med lite rensning överallt.
Vi får se, snart börjar det förhoppningsvis dyka upp intressanta objekt på tex Hemnet. Då slår vi till! Ha det så bra till nästa gång och tack för att ni fortfarande kikar in här lite då och då fast jag är så dålig på att uppdatera.

2 kommentarer:

MinaMirakel sa...

lycka till med husjakten och pigga på dig!/Åsa

MinaMirakel sa...

Klänningarna kommer ifrån nr 1/2009./Åsa