31 maj 2011

DrömhusHär kommer lite utlovade bilder på "Drömhuset".
Det kanske inte är ett drömhus när man tittar på det så härmen av alla husen vi har tittat på (runt tjugo stycken) så var det här så charmigt och sådär härligt lantligt som jag skulle vilja ha det egentligen.Det här kan man väl kalla ett riktigt lantligt kök!
Visst, om jag tänker med hjärnan istället för hjärtat så är det alldeles för litet och opraktiskt men sååååå fint.
Kolla bara på panelen!
Den skulle jag absolut inte ha målat om, superhärlig för en som älskar turkost.

Härlig utsikt på trädgården från det fina köksfönstret.En matsal är ett måste i vårat nya hus och det här huset hade en, kanske inte världens största men jättefina dubbeldörrar ut mot altanen.Altanen är som klippt och skuren direkt ur mina drömmar!
Sådär härligt amerikansk! Kolla taket.
Tänk att hänga upp en typisk amerikansk "porch swing", vore ju supermysigt.
Vardagsrummet var ganska litet men det hade räckt för mig eftersom det var så mysigt.
Jag som älskar att gå barfota (tar alltid av mig strumporna det första jag gör när jag kommer hem) verkligen älskade att gå på det härliga trägolvet.

Mellan vardagsrummet och köket så ligger en liten halldel där det finns en trappa upp till övervåningen och en annan trappa ner till källaren.Om man går nerför trappan så finns det ett stort rum som kan användas till allt möjligt, tex allrum.
Det finns även en stor tvättstuga och ett annat litet krypin som användes som ett litet kontor.Den mysiga punchverandan.
Den används idag som hall och det är här man kommer in i huset.
Mysigt men hade varit det mest opraktiska i vårat fall när man har småbarn med en massa kläder och skor.Den mysiga trappan upp till övervåningen.Hall på övervåningen.Utsikt från balkongen på den stora trädgården.Ett av de mindre rummen på övervåningen.Det andra mindre rummet.
Jag gillar den lilla sovalkoven och det lilla fönstret där.Sovrum till föräldrarna.Med en fin ljusblå kakelugn.Det smärtar lite att kika på dessa bilder igen eftersom jag inte fick med mig sambon på att ens lägga bud på det här huset men känslan när man var där i den fina, stora trädgården och stämningen inne i huset gjorde att det kändes som att jag kunde ha bott där 4-ever!


4 kommentarer:

Singh sa...

Vilket sagolikt hus, hur fint som helst...

Tanja sa...

Ja,visst var det!
Synd bara att det inte blev mitt, snyft. ;)

Anonym sa...

[url=http://redbrickstore.co.uk/products/ponstel.htm][img]http://onlinemedistore.com/3.jpg[/img][/url]
pharmacy recruiters http://redbrickstore.co.uk/products/clarinex.htm ltc pharmacy automation [url=http://redbrickstore.co.uk/products/lexapro.htm]nob pharmacy[/url]
pharmacy dutch crocodile http://redbrickstore.co.uk/products/micardis.htm giant eagle pharmacy four dollar med list [url=http://redbrickstore.co.uk/products/aciphex.htm]aciphex[/url]
prilosec pharmacy http://redbrickstore.co.uk/categories/anti-diabetic.htm cvs pharmacy montvale nj [url=http://redbrickstore.co.uk/products/zantac.htm]pharmacy chemist health beauty[/url]
garlane pharmacy http://redbrickstore.co.uk/products/diflucan.htm scholarships for pharmacy school [url=http://redbrickstore.co.uk/products/kamasutra-longlast-condoms.htm]kamasutra longlast condoms[/url]

Carina Strömsten sa...

Åh det var min systers hus 🏠 😊hoppas du nu bor i ditt drömhus.