08 mars 2011

Ett litet skrivbord.

Alvas skrivbord - Före

När jag gjorde om Alvas rum i somras så tyckte inte jag att hennes gamla, lilla skrivbord passade in.
Från början tänkte jag att jag skulle köpa ett nytt skrivbord som var lite högre men som ändå var rätt litet.
Jag har ju inte hittat det ännu så under tiden så har jag fixat om hennes gamla skrivbord så att hon i alla fall har någonstans där hon kan sitta och rita.

Med en hel del vit färg och lite färgglatt papper från "Blafre" så blev det helt annorlunda.
Jag valde med flit papper så att skrivbordet även kan passa in i Antons rum ifall jag hittar ett lite större skrivbord till Alva så småningom.Det här härliga uggle pappret ville jag egentligen ha på överdelen men det var inte tillräckligt brett så jag fick ha den på den nedersta delen istället.
Gillar verkligen de här mönstrena, lite retro men fortfarande väldigt tuffa.

Den söta stolen med hjärta hittade jag på Blocket.

6 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Men guuuuud vad fint det blev!/Åsa

BubbleLeeloo sa...

Jättefint blev det! Hoppas allt är bra med er! Kram

Fröken Pyssel sa...

Men gud så fint! Helt underbart sött blev det!

Jag har försökt svara på din fråga om kakfatet i inlägget, se längst ned :-)

http://www.clasohlson.se/Product/Product.aspx?id=161196144

Fröken Pyssel sa...

ehm, det där var visst fel länk, haha, förlåt, här är den rätta:

http://pysselmama.blogspot.com/2010/12/hur-gora-ett-kakfat.html

Erika sa...

Men gud vad fint det blev. Det där skrivbordet blev man alldeles glad över.

Kram

Erika

Anonym sa...

Hej, Vilken fin och inspirerande blogg du har! Vi är några inredningsintresserade mammor som håller på att starta upp en helt ny websida som lanseras i mitten av november i år som heter Minidecor. Det är en jättekul hemsida tycker vi, som ska fungera som inspiration för alla som inreder barnrum. Det som är unikt med Minidecor är att man enkelt laddar upp bilder under olika specifika kategorier och det innebär att du själv väljer vad du vill visa upp från ditt barnrum. Man behöver alltså inte ha ett färdigt superstylat barnrum för att våga dela med sig av sina bilder utan det räcker att man har en detalj eller en fiffig lösning som man vill visa upp. Man ska lätt kunna bläddra bland bilder i de olika kategorierna när man är på jakt efter idéer om en speciell detalj i barnrummet. Du kan läsa mer på sidan: www.minidecor.se.

Nu till min fråga, efter att ha sett dina jättefina bilder på barnrum och andra idéer så undrar jag om du vill var en av de första som lägger upp några barnrumsbilder på Minidecor? Det tar bara några minuter. Vi lägger i gengäld ut en direktlänk till din blogg samt lägger upp en bild från din blogg och en länk på sidan "vi tipsar!" där vi kommer att skriva om utvalda bloggar och butiker. Länken kommer att ligga uppe när vi lanserar sidan i mitten av november. Alla som registrerar sig under november får dessutom en liten gratis gåva och det gäller självklart dej också. Vore jättekul att få se några av dina fina bilder på sidan! Hör av dej till oss om du har några frågor på minidecor@home.se, annars ser du exakt hur man gör på sidan som heter "hjälp". Maila oss med den blogglänk vi ska lägga ut så ordnar vi det!

Bästa hälningar Ulrika