15 januari 2010

Symaskins-fredag


Idag är jag ledig.
Men bara för att man är ledig så betyder det inte att jag inte jobbar.
Nej, jag tänkte jobba lite med symaskinen idag. Jag jobbar med sk. ufon som ligger och skräpar här, alltså lite saker som är "nästan klara".
Tanken är att de efter helgen ska bli helt klara istället.

Just nu håller jag på med två stycken väskor som verkligen var "nästan klara".
Men med dem vet jag vad som kom i vägen, nämligen att jag fick min overlock och började sy i mjuka tyger istället för i dessa bomullstyger.

Nåja, nu är det nytt år och då tänkte jag att jag skulle börja sy av mitt tyglager istället för att bara köpa nya tyger hela tiden. Det kommer att bli supersvårt och antagligen kommer det stundtals att kännas helt omöjligt.

Jag har nämligen jättemycket bomullstyger som ligger och väntar så jag tänkte att jag skulle testa att sy lite nya väsk-modeller och även börja sy lite klänningar för även om det är vinter nu så kommer ju sommaren snabbare än vad man tror.

2 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Jag har oxå fått för mig att jag måste minska mitt tyglager, men med en heltidstjänst, hus och fyra barn kommer det betydligt mer in än ut!
Hämtade tre tygpaket igår på posten samt en snabbtur till den lokala syaffären, känns som det går åt fel håll!/Åsa

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh jag känner igen mig här växer tyghögarna utan att jag gör något just nu. Skulle behöva ett litet pyssel il men tiden räcker inte till. Och till på köpet blev det en liten order till panduro på vårsaker i kväll och visst var det lite nya tyger också. Ha en mysig helg.
kram Theres