08 december 2009

Zig Zag Dezign - Web butik.


Nu har jag öppnat en liten mini web-butik.

Här kommer jag att lägga in det jag syr och som är till försäljning.
Det kommer nog finnas en hel del blandade saker här, beroende på vad jag pysslar med för tillfället.

Just nu finns det inga Tilda-figurer där men det är tänkt att det ska finnas även sådana till salu här.

Välkommen att kika in !

6 kommentarer:

BubbleLeeloo sa...

Åh vilken fin design på Zig-Zag design. Har du gjort den själv? kram

marlene sa...

Hej Tanja!! Vilken fin sida,och vilka fina kläder.Har ju ett litet barn-barn som är 1år så jag blir så sugen att beställa något,men har inte bestämt mig vad jag vill beställa än. Du har så många fina tyger och så är du så jätte duktig att matcha färger....
Lycka till!!!!!!!
Kram Marlene

Älskar sött/ Unik kollektion sa...

Hej söta Tanja!!

Kul att hitta till din blogg...så mysig!! Underbara pasteller längre ner i inlägget...=)

Hoppas inte det är en allvarlig sjukdom som gör att du inte varit på någon julmarknad!! =(

Önskar dig en härlig vecka med mycket mys och bus!! =

kramar i massor Malin

la petite perle sa...

Hej=) vilken mysig blogg du har! Verkligen en massa fint att njuta av!:)
en trevlig vecka till dig!!
Kramar
//la petite perle

Kristina sa...

Vilken jättefin sida. O vilken fin design det var på sidan. Hoppas du är bättre nu. Du har ju verkligen haft otur när det gäller sjukdomar i höst. Blev det en ny pecilinkur? De där grejerna från pip collection var blend det finaste jag sett. Jag ville ha ALLT. Vet du vart man kan få tag i deras grejer. Jag har aldrig hört talas om märket förut. Jag får nog googla och se vad jag kan finna. Hoppas resten av familjen är friska och krya nu. Hälsa så mycket från mig.
Kram Kristina

Sexbomben från Karlskoga sa...

Ha ha ja det är klart vi ska bli fulla på midsommar. Nästa sommar är det ju min tur att dricka och Magnus tur att köra. Men jag håller med om att man är lagomt populär på sommaren när man själv dricker läsk och alla andra alkohol. Det känns som om de andra som dricker inte riktigt kan slappna av om inte alla andra med dricker. jag har inte heller druckit lätt eller mellan öl. Skulle aldrig falla mig i. Det smakar ju bara beskt. Tänk att gå på resturang och äta nåt jättegott och samtigt plåga i sig en lättöl när det finns cola. Det där med kaffe lärde jag mig ganska sent i livet, men jag kan fortfarande inte riktigt fatta vad det är med kaffe som lockar. Svart kaffe smakar ju stark och beskt och är svinvarmt. Ändå dricker jag det (men oftast med mjölk och socker) Jag tror att man blir beroende av kaffe och därför måste ha det, om man väl börjat dricka det alltså. Jag måste absolut ha kaffe varje dag, fast högst två koppar, annars blir min mage orolig och jag blir skakig.Du gör helt rätt som avstår. Nu ska jag bränna fett på min (o)lyxiga crosstrainer från jysk.