15 december 2009

Jultrött.

Det blir visst inte så mycket bloggat nuför tiden.
Inte heller blir det mycket sytt eller pysslat.
Julgodis som jag alltid brukar baka har jag inte heller haft lust att göra.
Julklapparna går väldigt trött att inhandla.
Julklapparna till fröknarna på dagis har jag inte gjort färdigt.
Allt detta kan säkerligen ha många orsaker. Jag själv tror att det har att göra med att min j..la förkylning inte går över. Och så länge den inte går över kan jag inte träna, när jag inte tränar blir jag trött och grinig. Det är den onda cirkeln jag lever i just nu.

Visst, allt är verkligen inte svart. Snön är ju vit och det är toppen att det har kommit snö. Det blir lättare med hunden som inte drar in så mycket grus och ungarna har superkul.
Vi har ju lyckats komma en bit på vägen med vissa julaktiviteter i alla fall så det ska väl lösa sig.
Två julbord har jag redan varit på. Det första var ett traditionellt med familjen. Där satt vi bordet bredvid Björn Borg.
Det andra julbordet var med jobbet och det var ett sk.marint julbord där det serverades sill, ostron, lax, räkor, havskräftor, hummer, krabba och en massa tillbehör. Det var supergott!

Nej,nu går ögonen i kors. Dags att sova lite så kanske man blir lite piggare och gladare.


1 kommentar:

Kristina sa...

Julbord nr2 verkade ju inte så tokigt. Håller med om att det skönt att det äntligen kommit lite snö, så det inte är så mörkt oc mulet ute hela tiden. Fast just nu har vi -16 grader och det känns. Magnus är på firma fest = dricka vuxendricka. Jag är rädd att han ska få för sig att promenera hem, halka så att han blir liggandes och sedan frysa ihjäl. Nej nu ska jag inte tänka så.Stackare blir du aldrig bra från din förkylning. Vore ju bra om du kom iväg och träna så du inte gick omkring och var så sur hela tiden :) Nej jag skoja, jag har ganska svårt att tro att du kan bli sur. Vi har fått dopinbjudan till Eriks dop. Vi kommer naturligtvis. Nu vaknar Milo. Ha de gott