20 september 2009

De Tre Musketörerna.

Igår kväll var jag på Stadsteatern och kollade på "De Tre Musketörerna".

Jag hade bokat före sommaren som en liten födelsedagspresent eftersom jag fyllde år förra helgen. Det var jag, sambon, min lilla syster och hennes sambo som hade en helkväll på stan. Vi började med att äta på "Texas Longhorn", en favorit.

Visste egentligen inte så väldigt mycket om föreställningen innan men jag blev vare sig uttråkad eller besviken! Vilken show!
Om ni gillar musik, kanske mest då 80- och 90-tals musik, eller kanske mest Rock n´Roll ja då måste ni gå och se den. Jag tyckte att den var superbra!

Visst, jag var ju såld när jag såg vilka låtar som skulle spelas och att två av dessa var Europe-låtar gjorde ju inte saken sämre. Nu kanske inte dessa två låtar framfördes helt klanderfritt med tanke på att ingen har en lika ljuvlig stämma som Joey men jäklar vilket ös det var på vissa av låtarna. Det sjöngs låtar av Madonna, Prince, Bon Jovi och en massa andra.

Den bästa låten som framfördes var dock ingen rocklåt utan till min förvåning så blev min favorit Madonnas "Live To Tell". De två som sjöng gjorde det med sådan inlevelse så att jag blev tårögd.

De läckra(?) killarna på bilden, tillika musketörerna, spelades av : Andreas Kundler, Johannes Bah Kuhnke, Fares Fares och Leif Andreé.

5 kommentarer:

kristina sa...

Det låter som din kväll blev riktigt lyckad. Jag blev faktiskt lite sugen att se musikalen själv för den verkade ju bra. Vet du, jag var tvungen att googla dunderklumpen för jag hade ingen aning om vem det var. Jag såg inte till några kläder med honom på. Det tar väl ett halvår innan de kommer hit till byn. Men de hade andra fina barnkläder. Är ute efter overall eller tvådelat set till Milton men det är ju så himla dyrt. oj nu vaknar milo bye

faster atta sa...

Men så härliga tyger du köpt!!! Det med svamparna på var underbart!!

faster atta sa...

Javisst, det turkosa tyget var ett av de nya i Tilda serien, mkt finare i verkligheten än på bilden. Kan verkligen rekomendera dig att inhandla det, om du inte redan gjort det förståss... ti-hi..

Ebbas änglar sa...

Wow, låter som en helkväll! GUD vad man har lyssnat på Joey o grabbarna..... & dökär var man ju oxå *blink* Carrie ger ju fortfarande gåshud!!

Ha det gott /kram Malin ^^,

Inka sa...

Hej, Tanja!

Grattis på födelsedagen. Hoppas du fick en minnesvärd kväll och lite presenter också.

Ja, det ljuva åttiotalet. Inget årtionde har någonsin haft bättre musik. Så jag hade nog njutit lika mycket som du.

Ha en trevlig lördagskväll


Vänligen Inka