11 september 2009

Cruising.


Idag ska jag åka på en liten utflykt! Ska åka lite båt.
Det är en 24-timmars kryssning som några på jobbet har dragit ihop, det ska bli lite roligt eftersom det var flera år sedan sist.
Förr i tiden (när man var ung) då åkte vi på kryssningar hela tiden. Tillslut blev det lite tjatigt även om det var riktigt skoj för det mesta.

Nu är man ju en sliten tvåbarns mamma så nu är jag lite orolig för hur jag ska orka vara vaken ikväll, speciellt eftersom det blivit lite för lite sömn denna veckan när Anton har varit sjuk. Dessutom undrar jag hur jag kommer tåla alkoholen. Det är tur att spriten till havs inte är lika stark som i land! Så brukar det kännas i alla fall vad jag kommer ihåg.


Nu till något helt annat.
Igår var jag och prövade lite skor som jag sett på reklam i tidningen. Jag har ju lite svårt att hitta skor som passar men eftersom jag tyckte de var så snygga så tänkte jag att det ändå var värt att pröva.

Först prövade jag dessa skönheter.

Tycker att de var jäkligt tuffa med lite nitar, rynk och remmar. Jag gillar verkligen rynk på skor just nu. Jag kunde faktiskt ha dem men de var inte superbekväma att gå runt i.

Så istället fick dessa stövlar med lite kortare skaft följa med mig hem.

Om man vill kan man fälla upp kanten som är nervikt så att de blir lite högre.Behöver jag förklara att jag är lite svag för dragkedjor (bara jag slipper sy i dem själv).

Skorna sitter perfekt, tyvärr passade de inte riktigt till min outfit som jag tänkte ha ikväll så dessvärre fick de stanna hemma och istället fick mina favorit stövlar följa med mig (med rynk så klart).

Åh,va kul det ska bli att stuffa lite på dansgolvet. Bara de spelar annan musik än dansband så är jag nog nöjd!

2 kommentarer:

BubbleLeeloo sa...

Hej! Hoppas ni hade det kul på kryssningen! Tack så mycket för gratulationshälsningen! Grattis till dig i förskott! Kram Anneli

http://kristinamille.blogg.se sa...

Hoppas kryssningen blev lyckad, och hoppas att ni får det ännu roligare på nästa semester (fast synd att ni inte kommer på dopet förstås). Ska inte lille Erik döpas snart? De där höga stövlarna är ju så himla snygga. Min kompis Rebecca har köpt dem så jag har synat dem på nära håll. Ja jag provade en stövel men fick den inte över min feta vad. Jag blev förstås inte jätteförvånad.Nu är det ensam mamma söker, på tv och det får jag inte missa eftersom det är en karlskogatjej med (som jag inte känner).

Kram Kristina