27 augusti 2009

Triss i tröjor.


Nu äntligen kan jag visa tröjorna som jag sydde under min "migrän"-vecka.
Det blev två moln-tröjor i olika färger och storlekar, den turkosa är i storlek 86 och den bruna är i storlek 62.
De var ganska lätta att göra men jag är inte riktigt kompis med symaskinen när jag ska lägga upp fållarna nertill och i ärmsluten. Då är det lättare med muddar. Nu sydde jag med tvilling nål men det var något fel med den ena vita trådrullen för den bara bråkade med mig. Gick bättre när jag sydde den bruna tröjan som skulle ha brun tråd, då funkade. Så den turkosa tröjan får väl Anton ha på dagis, det funkar ju alltid.

Sen blev det även en långärmad tröja som jag sydde i det härliga limegröna flodhäst tyget!
Den vart jag jättenöjd med (även om mormor mer tyckte att det såg ut som en pyjamas tröja). Tyget är riktigt fint så det skulle jag vilja beställa lite av men just nu har jag ju tygstopp så jag får väl sy upp lite av det jag redan har hemma.

En liten detalj på tröjan, nämligen mitt nya märke : "Zig Zag Dezign".

Har haft det länge och även skaffat mig ett domännamn så att jag skulle kunna ha en egen hemsida. Nu är jag ju inget proffs på det och den vill inte bli som jag vill så jag blir bara arg! Bläää, men det blir nog en liten blogg istället där jag kan lägga upp saker som jag säljer. Ska bara skaffa mig lite mer tid först...............hur man nu gör det!?

Jag har även sytt klart lite till, två jättefina favoriter om jag får säga det själv. Men de får vänta tills imorgon!

3 kommentarer:

Inger sa...

Å vilka söta tröjor. Hart halvt om halft lovat ett kusin barn att sy en tröja till hennes lilla Alexander, men att komma till skott, det är det svåra. Måste testa o se om jag kan.

Ha det bra!

Kram Inger

Thesèse, stygn med stil sa...

Åh vad fina! Jag skulle oxå vilka ha en egen hemsida..men jag tror attdet får vänta till ekonomin stabiliseras lite, både i min fick o andras!Först skajag ju flytta!!! Min symaskin, eller bordet ska jag.. underredet i silver o bordet i vitt.. Så ser jag min syn.. men det kanske hinner ändras. Nu ligger jag ju sjuk o orkar inte något. Annars skulle det redan vara klart.. då jag e en turbo o int ekan vänta med något!! haha Kram på dig

Erika sa...

Äsch vilken osis med termosarna. Vet inte om jag kanske tar in dem senare till vintern igen. Håll utkik.

Kram

Erika