12 augusti 2009

Tallrikshylla i Antons rum.


Idag hittade jag till en fin blogg som heter : "I mitt paradis". När jag kikade runt där såg jag att hon i sitt förra inlägg skrev om en tallrikshylla som hon hade satt upp i sin dotters rum.

Det var så roligt för jag har satt upp precis samma hylla i Antons rum. Den var ursprungligen i Björk men hon hade, liksom jag, målat den i vitt.
När jag skulle kika på Antons hylla så märkte jag att jag inte ens hade visat den här på bloggen. Det kan bero på att den är svår att få på bild så den sitter precis bredvid dörren där det inte är så bra ljus, men jag visar i alla fall.
Kristins hylla sitter de ursprungliga knopparna kvar men jag har bytt ut mina till ett par träknoppar som är blå/gröna i olika kombinationer. Nu blev jag dock lite sugen på att ha de gamla igen, tyckte att de var fina.


Så här ser hyllan ut i helhet. Tyvärr så blir färgerna inte så bra men hur jag än fotade så blev det inge bra. Jag vet nu vad jag ska skriva överst på min önskelista som sambon ska få när jag fyller år!


Den lilla bänken fick precis plats. Där kan man förvara lite leksaker under locket vilket är tur eftersom Antons rum inte är sådär superstort.


De här två tuffisarna tycker jag är supercoola. Speciellt den härligt gröna alien..........den gör att man vill sjunga : "I´m an alien, I´m a legal alien ..........".

Självklart har Anton en stor kanin från Maileg. Denna heter Emil. Min pappa tycker att de är fula och att jag syr mycket finare. Tur att han inte vet vad de här kostar, då skulle han tycka att jag var knäpp.

En plåtbil i härlig turkos färg.

En gammaldags liten anka som man kan dra upp.

Jag älskar ju träleksaker. Den här tycker jag är jättefin, det är som ett litet pussel där man bygger ihop de olika delarna till en fin båt. Den fick Anton av mormor och morfar.


1 kommentar:

BubbleLeeloo sa...

Hej!
Vad fin hyllan är. Knopparna gillar jag jättemycket! De livar upp snyggt mot det vita. Åh den där sittbänken var ju bara så söt! Hoppas allt är bra med er! Jag har just haft 8 dagars "semester". Började jobba idag igen. Oscar ha just börjat fritids. Emelie dagis utan brorsan. Nästa vecka börjar skolan för Oscar och jag ska börja plugga på distans till USK:a. ha det så bra! Kram Anneli