11 augusti 2009

Önskningar.


Vi har inga krokar i vare sig duschrum eller badrum. Jo, vi har ett par tillfälliga, fula sugproppar men det räknas liksom inte. Jag är lite trött på att det inte finns en krok för varje medlem i vår familj utan det blir huller om buller och man vet inte hur länge handdukarna har hängt där så oftast blir en handduk bara använd en endaste gång. Gissa om det blir mycket tvätt!

De här två olika tycker jag var rätt så fina, får väl mäta om det var något som passar in hos oss, tillräckligt med krokar är det i alla fall. Fast Zelda måste ju också få en egen lite vid sidan om.
De finns i alla fall hos "Country Style".

Där finns också en massa fina saker från Cath Kidston som jag mer än gärna skulle vilja ställa i dusch. och badrum. Förpackningarna är ju bara så fina.

Har även länge spanat på sådana här fina vinglas från Greengate. Man behöver ju inte dricka vin i dom. Jag har ju legat på avgiftning två veckor för mitt Pepsi Max beroende så jag skulle ju kunna dricka LOKA-vatten i dem så känns det inte så tråkigt!

Till sist skulle jag vilja äga en fin stationsklocka. Tyckte att denna var väldigt fin. Vi får se om jag hittar någon bra plats till den så jag kan klicka hem den.

Till sist så hittade jag även detta bord med två stolar som jag tyckte var så fina. Mailade och frågade efter måtten innan jag skulle beställa dem och då hann de ta slut.

Det är nämligen dockmöbler. Tänkte att de skulle passa mina kaniner och Tildor som jag syr. Typiskt att de hann ta slut. Men jag får hålla utkik om det kommer in nya.

5 kommentarer:

faster atta sa...

Ja, de möblerna skulle ju vara perfekta till tilda figurerna!! Synd att de tog slut, men de kanske får in fler?

Fröken Tindra sa...

De där "kroktavlorna" gillade jag! Jättefina!
Cath Kidstons saker är ju bara för söta. Var inne i en av hennes butiker i London före jul. Så himla mycket fint!! Men smakar det så kostar det... Köpte bara med mig något enstaka litet.
Synd att de söta möblerna hann ta slut! Hoppas att du kan få tag i dem senare!
Beroende av Pepsi Max låter sådär för en som dricker Coca Cola Zero varje dag... Hmm...
Kram!!

faster atta sa...

Jag köpte 2 flaskor Pepsi Max på ICA Maxi igår, måste ju prova.... Dricker annars Cola zero.... ti-hi...

vet du vad... kaninerna , eller hararna ,.... blev färdiga igår!!

Uttan sa...

Så fina glas.
Avgiftning för Pepsi Max hmmm jag behöver gå på avgiftning för Ostriskakor kag kan inte klara mej en dag utan ja det blir minst ett paket om dagen,,,inte bra.
Kallar dem Kriskakor.
Synd på möblerna de hade verkligen passat perfekt för dina Tildor.

Glad att jag hittat din Blogg!
Kram!

BubbleLeeloo sa...

Ja dom krokarna var ju hur läckra som helst! Sådana skulle jag vilja ha. Är så snyggt med bokstäver...