29 juli 2009

Kändisar i krokarna.

I lördags så var hela familjen på en loppis i närheten av sommarstugan. Anton var så sur och grinig så jag kunde knappt titta på någonting. Fast pappa Mattias tog hand om honom ett tag så jag och Alva kunde fyndade en söt liten vit docksäng med hjul på.
Den behöver en ny madrass så den ska jag fota och lägga upp här när vi är hemma och det är fixat. Men den var jättesöt och jag har velat köpa en sådan ett tag nu så det var kul. Annars köpte jag bara en liten bok med mönster på lite dockkläder.

Innan vi skulle åka därifrån så hittade Anton en röd pulka som han testade och även en blå dockvagn som jag gärna skulle ha köpt om den inte hade varit lite för sliten och bucklig.
När vi stod där kom det fram en tjej och frågade om hon fick ta en bild på Anton, det visade sig att hon kom från Kristinehamnsposten. Självklart fick hon det och sedan fanns hans bild på baksidan av tidningen. Lite kul tyckte jag så klart.

På hemvägen stannade vi på en annan loppis och där hittade jag faktiskt ett fat som jag tyckte var gulligt.

Hittade även ett par koppar med fat, sex stycken var det, som jag köpte för 40 kr. Riktigt söta tycker jag.

2 kommentarer:

Giraphe sa...

Tittar tillbaka. Vilken fin blogg du har! Klart du kan lära dig virka, inga problem. Jag kunde inte heller för nåt år sedan. Det finns mycket bra på nätet som man kan använda när man lär sig. Lycka till!

BubbleLeeloo sa...

Vad kul att Anton var med i tidningen! Vilka söta fynd du gjorde! Hoppas allt är bra! Kram Anneli