25 juli 2009

Regnhöla.

Jaha, då har vi bytt Norrland mot Värmland. Vi kom hit sent på torsdagskvällen och jag kan inte skriva vilket som är bäst för båda har sin charm.
I Norrland hade vi mer "campingliv" eftersom huset är rätt så slitet men vädret var rätt okej. Visst regnade det ibland men det var en skur och sen blev det fint igen.
I Värmland är det mer "lyxliv" med varmt vatten, dusch, mikro, TV och allt sådant men vädret............ja herregud.............men det kan ju bara bli bättre hoppas jag. Igår hade vi lite sol faktiskt så riktigt hemskt är det inte.
Jag hade med mig ett par sandaler, ett par ballerina i tyg, ett par joggingskor och mina gummistövlar. På fredagen var jag ute och joggade så nu är mina joggingskor dyblöta, fick använda dem blöta idag med men det regnade ju lite så det gjorde ju ingen skillnad. Mina tygskor är lite blöta och dessutom är jeansen för långa om jag ska ha dem så idag när vi skulle på loppis så återstod...............ja just det...............gummistövlarna (sandalerna kändes inte som något alternativ).
Jag tror att vi får ta en sväng till stan (Karlskoga eller Kristinehamn) och se om de har några snygga skor till mig där.

Här kommer en liten sneek-peek på mitt sommar-projekt som jag pysslar med just nu. Hade tänkt att det var perfekt som "bil-pyssel" när vi skulle åka fram och tillbaka till Norrland en sådär 200 mil. Nu är det ju så att det blir en del uppassning på barn i bilen plus lite körande och de sista 40 milen hade jag ju sådan huvudvärk att jag inte ens kunde sitta upp normalt så det blev inte så mycket pysslande.

Dessutom hade jag problem med att komma igång då jag aldrig har virkat förut men nu efter säkert 20 försök så är det igång. Det är kul men samtidigt lite jobbigt, men ska bli kul att se när det blir klart.

1 kommentar:

BubbleLeeloo sa...

Det ser fint ut... Blir det en mössa eller?