30 juli 2009

Mera kändisar.

I tisdags så var vi med familjen och farmor och farfar på utflykt till Nora.
Solen sken och det var jättetrevligt. Jag gick väl inte in i så många affärer tyvärr men några i alla fall. Det enda jag kom hem med var en ny gardinkappa. Den var jättefin och jag tror att jag ska sätta upp den i köket men vi får se. Någonstans kommer den att hamna i alla fall.

Farmor Gunnel tyckte bestämt att vi skulle gå till Hantverkshuset lite längre ner på gatan men jag var lite tveksam för jag brukar inte gilla sådant men tänkte att varför inte hänga med.
Gissa om jag blev förvånad när jag steg in där. Blev tvungen att gnugga mig i ögonen för där satt två av mina Tilda-figurer, två godnatt änglar, på en stege.

När jag vände mig om såg jag även ett tomtenisse-par som jag också har sytt. Det kändes lite konstigt men samtidigt lite smikrande.

3 kommentarer:

Johanna sa...

Tack:)

kristina sa...

Vad häftigt att du hittade dina Tilda dockor. Var de till salu? Vilka jättefina koppar med fat du fyndat. Gissa om jag blev avis. Hur länge ska ni vara kvar i värmland? Jag har inte haft någon dator på hela veckan för min krashade i lördags men nu är den hel igen så nu kan jag blogga igen. Fy vilken otur ni haft med vädret. Det känns som om det är regn varje gång ni kommer hit. Kom gärna förbi om ni har trist i stugan nån dag. Våran gård ser just nu ut som en soptipp. Magnus rev nämligen garaget igår så det står ett kylskåp på uteplatsen( och andra konstiga grejer på konstiga platser)

Kram Kristina.
PS Hälsa resten

Anonym sa...

Ja det vore ju jättekul om ni kom hit imorgon. Kom när ni har lust, fast det vore bra att veta om ni tänkte komma på för- eller eftermiddagen. Ja menar, så att jag hinner städa upp den där strumpan som hamnat på golvet :)

Kram Kristina