03 juli 2009

Husvagnar i brevlådan.


Idag börjar min semester så vad kunde inte vara mer perfekt än att detta tygpaket låg i min brevlåda när jag kom hem!
Sprillans nya husvagnssemester från jnydesign. De var så himla fina! Jag ångrar mig riktigt just nu att jag inte beställde alla fina färger som fanns, det gröna såg så fint ut men det är slut liksom det turkosa!Kolla på denna bild från hennes blogg, visst är alla tygerna superfina!?

Nu ikväll måste jag bara kicka igång min nya overlock! Jag har studerat bruksanvisningen (ja,jag är sådan som alltid vill kolla bruksanvisningen innan jag gör något) så jag hoppas det ska gå bra och att jag ej är för trött.

3 kommentarer:

angelmax sa...

hej fick oxå mitt husvagnstyg igår är lite osäker på hur många grader mans ska tvätta det i vet du?

Anonym sa...

Vad har du tänkt att sy av husvagnstygerna? De var jättefina. Jo men jag tycker det är helt ok med tajts och blöja på småkillar. Är de runt tre år tycker jag dock att de är lite för stora. Vad kul att du ville sy piratväskan. Du får tala om vad den kommer att kosta. Var inte blyg :)Den röda klänningen fanns inte på kappahl i stan men min käre sambo har fixat en stl 38 som blir skickad från Kappahl i Karlstad. Jag ska hämta ut den på måndag. Ibland kan Magnus allt överraska. Jag hoppas verkligen att den är lika fin som på bild och att den är normal i storleken. Igår åskade det här och jag var så rädd att jag svettades floder. Åskan slog ner i Karlskoga kyrka. Har du semester nu? Nåt nytt om drömhuset?
Kram Kristina

jnydesign sa...

Hejsan Tanja. Kul att du gillade tygerna och du vet väl att det kommer mer av tygerna i mitten av juli. Men leverans sker dock inte förrän i slutet av juli efter min semester.
Ha det gott i sommar.