05 juli 2009

Antons Moln Linne


Äntligen har jag sytt något på min nya overlock maskin! Som jag har längtat. Den har ju stått här hemma och väntat men jag har tvingat mig själv att prioritera.
Först sy färdigt fröknarnas sminkväskor, sy en beställd solhatt och slutligen måla om i hallen. Okej, hallen är ju inte riktigt klar, det behövs en strykning till men det får vänta lite. Jag menar färgen måste ju torka ordentligt innan man målar det sista lagret.

Nåja, i alla enkelhet tänkte jag att det lättaste att sy måste ju bara vara ett linne.
Det är litet, behövs bara två delar tyg och tre muddar, och sedan är det bara att sy ihop. Mmmmmm...........trodde jag i alla fall.
Efter lite ändringar så blev linnet i alla fall klart. Det blev inte superbra, inte superdåligt men helt okej!
Det var riktigt kul att sy med overlock maskin, synd att det tog så lång tid att skaffa den bara. Fast jag är väl inte helt nöjd ännu men det blir jag nog när jag blir säkrare på den.


Jag fick tyvärr ladda upp små bilder bara, vet inte om det är något fel på blogger men jag lyckades inte få upp dem annars. Konstigt, gör allt precis som förut. Ni kan klicka på dem för att se dem lite större.

1 kommentar:

BubbleLeeloo sa...

Det vart ju ett snyggt linne! Gud vad du hinner med grejer... Vad kul att du äntligen har kommit med nya symaskinen! Jag skulle också vilja ha en overlock. Jag har massor av grejer som jag vill sy men kommer inte igång för att det alltid trasslar med symaskinen...Ha det bra! Kram Anneli