13 april 2009

Hoppsan......

Så det kan gå när man är trött!
Började skriva ett inlägg igår och råkade visst trycka på "publicera" istället för "spara" knappen.
Eftersom jag bara orkade lägga in lite bilder så såg ju det här inlägget lite lustigt ut. Hi,hi........nu kommer texten.

I söndags var vi på påsk-/födelsedagsmiddag hemma hos syrran. Fick verkligen supergod tre rätters middag som hon och sambon knåpat ihop. Sen var man proppmätt.
Här kommer lite bilder på lite födelsedagspresenter som hon fick av mig.

Dessa kuddar är egentligen inte några presenter eftersom jag fick tyget av syrran. Men hon frågade mig så snällt om jag kunde tänka mig att sy två kuddar av hennes tyg. De har nämligen samma tyg på sänggaveln hemma. Tyckte tyget var jättefint men eftersom det är ett möbeltyg så var det lite tufft att sy i. Resultatet blev dock helt okej tyckte jag, dessutom passade dem perfekt i vår gästbäddsoffa!


Lite bak attiraljer i rött!
Ett par mått (eller skålar), en stor vispspål och ett par kökshanddukar. Skålarna kommer från Lagerhaus.


Ett påskägg med "Beatrice Potter" motiv (som jag nästan inte vill ge bort eftersom jag tycker det är så fint), det var fyllt med godis och en liten smyckesask. Nu var det tyvärr inget smycke i asken för jag hade beställt tre böcker till henne men de hade ju inte hunnit komma eftersom det var påsk så istället printade jag ut bilder på böckerna och la i asken.


Två äggkoppar från Greengate med matchande ägg-ljus.
Hade egentligen köpt dessa i julklapp men det blev så många julklappar så jag sparade dem till födelsedagen istället. Det roliga var att till julklapp så fick jag två äggkoppar av henne och det var sånna här fast de var ljusblåa med röd kant istället.
Då var det svårt att inte berätta att jag köpt likadana till henne men andra färger!

Sist men inte minst så kom jag dagen innan middagen på att jag ju måste sy en väska till henne. Hon älskar färger och pippisar så vad passade inte bättre än detta tyget från IKEA.


När jag köpte det tyget visste jag egentligen inte vad jag skulle ha det till men tyckte att det var så fint. Det blev perfekt som väska eftersom det är av kraftig bomull. Nu skulle jag vilja ha en likadan!

4 kommentarer:

BubbleLeeloo sa...

Hej Tanja!
Det var mycket fina presenter hon fick. Kuddarna blev ju jättesnygga och väskan med! Du får hälsa henne från mig och gratulera i efterskott! Kram/Anneli

Kristina sa...

Fina presenter. Kan tänka mig att hon blev nöjd.Gillar verkligen de röda bakskålarna med.
Just nu känns det som om bebben ska få heta Milo. Vi har haft det namnet i tankarna hela tiden men det måste kännas rätt när han kommer ut. Vem vet det kanske inte är en Milo som kläms ut utan kanske en Millgott, ha ha. Dagis fotöljen blev ju ett riktigt lyckat projekt, men det måste ha varit svårt. Jag har fortfarande knappt fattat att Ullis ska ha en liten till, men det är väl för att jag tyvärr träffar henne så sällan. Önskar att jag hade bättre kontakt med släkten. Nu ska jag se om jag kan skriva ett litet inlägg i min blogg. Har så dåligt med ideer nu. Det händer ju inte så mycket just nu. Jag går mest och väntar på värkar.

Kram Kristina

Lena Kristina sa...

Jisses vad mycket fina saker du pysslar och gör......

Kram Lena

Kristina sa...

Nej vi är ju inte så långa. Vi är som två små tailändskor (citat av gunnel). Så det är ju inte konstigt att magen ser gigantisk ut. Kul att du gillar Milo. Jag tror det blir bra. Och så behöver jag inte märka om Miltons gamla kläder som han ska få ärva. Jag behöver bara stryka några bokstäver :)Nej så knäpp är jag faktiskt inte. Du behöver inte ha dåligt samvete för att du inte har tid med kompisarna. Har man familj är det inte lätt att hinna med. Jag är med dålig på att höra av mig till vänner och då bor jag ändå i en liten stad med cykelavstånd till allt och alla. Tiden räcker ändå inte till. Nu ska jag gå och vila. Har fått jätteont i ryggen och höfterna över natten. Jag hoppas som vanligt att det är ett tecken på att förlossningen är nära.

Milton hälsar och tackar för grattiset.