21 april 2009

Grattis!

Min sambos kusin har fått en liten son i natt! Grattis Kristina, Magnus och Milton!
Jag tycker att det var så roligt för igår fyllde deras son Milton tre år och klockan 16 gick vattnet, antagligen mitt i kalaset!
Kristina skrev dock på hennes blogg att hon minsann skulle knipa ihop så att de i alla fall fick varsin födelsedag. Och gissa vad, det gjorde hon, hela fyra minuter i alla fall så klockan 00.04 är det nya lilla miraklet född!
Nu bor ju vi i Stockholm och de i Karlskoga så det tar väl ett tag innan vi ses, fast förhoppningsvis inte alltfår länge, vi får väl ta och åka en sväng till sommarstugan och hoppas på att vi blir inbjudna att kika på den lilla killen. Känns ju som att Anton är liten men han kommer väl vara gigantisk när man jämför.

Är ledsen för att jag inte skrivit något här på ett tag. Har varit trött och har försökt sitta och sy och gjort allt annat som skall göras hemma.
Har i alla fall en ny lång Tilda-ängel att visa upp. Det blev en rosa, den blev till Alva.
Sedan håller jag även på med ett projekt till. Jag trodde att jag skulle slita mitt hår och skrika rätt ut under det projektet men hittills har det gått så bra att jag blev lite orolig. Det är också snart klart även om det bara är en testvariant, så snart kommer det lite mer bilder och inlägg hoppas jag!
Nej,nu ska jag hämta vildingarna från dagis. Hann hem en sväng innan och hade tänkt ut och springa men istället hamnade jag en snabbis framför symaskinen och datorn. Illa!

2 kommentarer:

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej hej!

Tusen tack för den gulliga LYCKÖNSKNINGEN !
Det ska bli såååå roligt.

Kramizzz ♥
Nilla

Kristina sa...

Tack tack. Jag skulle ha skrivit kommentar för flera dagar sen men det har inte blivit av. Men nu blir det av :)Hoppas allt är bra med er. Ska ni till värmland något i vår. Isåfall får ni gärna komma förbi på en fika. Med oss är det bra. Än så länge är omställningen inte så stor fast jag antar att det är för att Magnus fortfarande är hemma på dagarna. Det blir nog jobbigare när man ska ta hand om två barn själv. Milton är dock en stolt storebror och jag har inte märkt att han skulle vara avundsjuk. Igår blev det en premiärshoppingtur för Milo. Han och jag var på stan i två timmar och han sov hela tiden (tack och lov). Jag lyckades hitta både amnings bh och en turkos amningstop plus lite mer grejer jag var i behov av. Jag ville förstås helst köpa snygga klänningar men jag får vänta några kilon.
Har ni några planer för sommaren? Ska ni åka på någon semester? Vi blir nog hemma hela sommaren för vi ska bygga garage och altan och lekstuga och fågelholk och säkert massa andra saker med. Magnus kan ju inte nöja sig med att påbörja bara ett projekt.

Hälsa familjen
Kram Kristina.