29 juli 2008

Fler auktionsfynd.

Hittade såklart några till auktionsfynd sist. Tänkte visa några bilder på dem också.
Börjar med en sak som jag tyckte var fin men tänkte att det var ju synd att det var en askkopp.
Visade ju sig att jag hade noll koll eftersom det var en smörask. Men det var ju tur för då fick den följa med mig hem för en ynka slant.
Det roliga är att jag älskar ju Star Wars och denna lilla smörgömma påminner mig om R2D2, kan det bli bättre?

Sen hittade jag en fin liten tårtspade, kaktång och vindruvssax. Gillade handtaget på tårtspaden.

En fin avlång silverbricka.


Och slutligen ett litet glasfat med tre små korta ben under och blommönster.


Det här inlägget tog hur lång tid som helst att skriva trots att det inte ens är så mycket text.
Jag rekomenderar inte att blogga samtidigt som ni tittar på en skräckis. Det värsta är att jag egentligen hatar skräckisar för jag blir så himla rädd i flera dagar efteråt och dessutom är jag riktigt mörkrädd.
Men denna var jag bara tvungen att se då min favvoskådis (japp, en riktig snygging) är med i denna! Och gissa vad, hittills har han faktiskt klarat sig men vi får väl se det är ju 20 minuter kvar.

5 kommentarer:

Kristina sa...

Vilken skådis var det i skräckisen?
Du behöver inte ha dåligt samvete. Jag vet ju hur det är. Det är liksom inte lätt att planera in något. Och har man bestämt eller planerat in något så är det inte ofta det går som planerat. Typ nästan aldrig (för min familj iaf):)
Vilka fynd du gjorde på auktionen. Jag blir riktigt avis. Var det mycket folk? När det är riktigt varmt så brukar foket inte orka stanna så länge och då brukar man kunna fynda rejält. Självklart ska jag lägga ut mina londonfynd på bloggen. Tyvärr blir det inte så kul att köpa kläder eftersom det har blivit lite för mycket onyttig mat och jag har inte orkat röra mig i värmen. Jag ser ut som en fläskkorv.

Förresten så är vi borta från tis-fre nästa vecka men annars är vi ju hemma så får ni någon tid över så är det bara att komma över en sväng.

Ha det gott och hälsa.
Kram Kristina

Anonym sa...

Va fint fat det passar precis till min ostkupa samma mönster synd att jag inte va me o gjorde fynd. Alla prylarna var i min stil.

Kram mormor

Kristina sa...

Jovisst vet jag vem Chad Michael är. Jag har följt alla säsonger av one tree hill. Han är inte alls ful :)Hoppas att vädret skärper till sig så ni får det varmt o gött i stugan. Nu åker jag på shoppingtrip till London. Ha det bra.

Naíma´s sa...

Vilka fynd!!! Handtaget på tårtspaden är så läckert. Du är så duktig på att fotografera, gillar verkligen dina bilder :)

Tanjis sa...

Tack Naima för din snälla kommentar!
Jag gillar som sagt att fotografera, helst skulle jag vilja ha en riktigt fin system-digitalkamera! Men de är mycket man vill ha!