10 januari 2011

God fortsättning.


Det kanske är lite sent att önska alla en god fortsättning på det nya året, men jag gör det i alla fall.
Jag kände mig nästan lite tvingad att skriva ett nytt inlägg för att börja det nya året även här på bloggen.

Ja, jag har faktiskt sytt lite och tack vare den här sköna fotomodellen så får jag visa upp en tröja som jag sydde till honom.
Nu sydde jag den egentligen långt före julafton men det är ju ingen som vet det (eller just ja, nu vet ni ju det allihopa) men jag tyckte att det var dags att visa något som jag har sytt.Jag har egentligen sytt lite andra saker men de är inte riktigt färdiga, det saknas någon knapp eller ett sista upplägg osv.
Dessutom är det så trist att fota sent på kvällarna när det inte finns något som helst ljus.Här kommer ett par sköna bilder på hur det kan se ut när tröjan utsätts för det hårda funkionstestet.Jag var tvungen att ta med de här bilderna bara för att det ser så skönt ut och NEJ, man får absolut INTE hoppa i våra soffor..................... fattar inte varför barnen alltid gör det fast jag har sagt till dem minst tusen gånger.
Fast just den här gången sa jag nog inte till om jag ska vara helt ärlig.
5 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Vilka underbara bilder "in action", kläder är ju till för att användas!/åsa

Fangoria sa...

Åh vilka härliga livebilder! Snygg tröja och söt liten!

BubbleLeeloo sa...

Vilka härliga bilder! Verkar dock som att det är kuddarna som utsätts för det hårda funktionstestet...hihi... Tröjan är jättefin! Tack så mycket för julkortet! Ska försöka lägga in lite på min blogg med någon dag. Var ju hur länge sen som helst! Vi får väl försöka boka in någon gång att träffas! Ha det bra! Kramis

kristina sa...

Åh vad han är söt. Anton är verkligen jättelik både dig och Matte. Tröjan var med superfin. Jag kan tänka mig att motivet gick hem:)Kul att du äntligen uppdaterade bloggen. Men jag vet hur det är. Ibland har man verkligen ingen inspiration och så känner man sig nästan lite stressad över att man inte har uppdaterat på länge och då tar det ännu längre tid innan man skriver nåt. Typ. Hur är det med er annars. Är ni friska och krya?

Kram Kristina.

á Yeliqa sa...

Vilka underbara bilder! Man blir riktigt glad i själen när man ser glädjen hos killen :) Tröjan blev ju kanonbra att busa i :)