27 februari 2010

Mössväder.


Jag vet inte om jag vågar skriva att jag nyss har sytt klart min första mössa!
Eller nu kom jag faktiskt på att det inte alls är den allra första mössan för jag har faktiskt sytt en mössa som jag inte har visat på bloggen.

Saken är den att jag inte har haft något bra mönster.
Den här mössan är sydd efter en mössa som Alva har haft jättemycket.
Den är så bra eftersom den är helt sydd i fleece och sedan gillar jag den för att den går ner över öronen.



Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker att det här fleecetyget är helt underbart.
Det kan vara för att det är lite retroaktigt och innehåller mina favoritfärger brunt och turkost.

Jag har ju dessutom sytt en fleecejacka i det här tyget men det är den som saknar nedersta knappen så den har jag inte heller visat för er.

Den här helgen blir det inte mycket gjort.
Idag jobbar jag och imorgon ska jag agera färdtjänst åt sambon som ska åka "Öppet spår".
Åh, va roligt det ska bli att åka fram och tillbaka till Mora (not).

Jag är lite nervös eftersom jag har en tendens att bli väldigt trött i bilen (även när det är jag som kör) men jag har laddat upp med en cd-bok och så får jag väl se till att stanna på alla mackar jag ser för att fylla på läsk- och godis förrådet!

7 kommentarer:

Singh sa...

Helt underbar mössa, både tyg och modell.

MinaMirakel sa...

Mössan ser underbar ut, härligt tyg!/Åsa

BubbleLeeloo sa...

Jättesöt modell på mössan! Fint tyg med! Trevlig helg på dig! Kram

Kristina sa...

Jättefin mössa (både modellen och fleecetyget)Visst är det svårt att hitta bra mössor som inte åker upp ovanför öronen. Jag är lite nyfiken om du beställde det fina bondgårdstyget. Vet inte om du fick mailet jag skickade till dig för några veckor sedan om att jag var sugen på att beställa tröja,byxa och scarf till Milo. Min mail verkar väja att skicka en del mail och strunta i att skicka vissa. Jag vet inte varför den beter sig så. Den har väl kanske kommit i trotsåldern. Hoppas ni är friska och krya och att det inte kommit mera ketchup. Det är så läskigt när tungan fastnar och barnet sliter loss en bit. Det har inte hänt Milton men jag har varit med om det på förskolor några gånger.Det kommer ju så mycket blod.Jag kan tänka mig att du måste blivit chockad när du såg Alva och blodet. Fick ni åka till vårdcentraken? Milton drog hem några riktigt hemska dagisbaciller förra veckan. Först låg han sjuk i ett par dagar och i fredags blev Milo och jag sjuka. Jag är fortfarande inte bra och Milo är i ännu sämre skick med dubbelsidig öroninflammation och feber och genomförkyld. Vi åkte till lasarettet tidigare idag och nu får han äta kåvepenin. Magnus har som vanligt inte blivit smittad.Nej nu är det dags för lite kvällsmat. Ha det så bra.

Kram Kristina.

Malin - Ebbas änglar sa...

Hej Tanja
Vilken mysig mössa du sytt, jag gillar oxå det tyget, härligt mönster!
Du undrade om ljusen i luciakronan. Det är blompinnar som jag målat vita.

Hoppas att trippen till Mora går bra o att du håller dig vaken!!!
Kör försiktigt bara =)

Må så gott! Kram Malin

Kristina sa...

Nej vad synd att jag inte fick ditt mail. Hoppas du inte skrev nåt viktigt. Jag har inte bråttom med Milos kläder så känn dig inte stressad. Han är både lång och knubbig så han drar defenitivt stl 80. Hoppas att det gått bra med Mattes fot. Gick det bra för honom att åka skidor nio långa mil? Herregud, det är ju hur långt som helst. Brukar ni åka skidor tillsammans? Eller nöjer du dig med innebandyn? Jag tränar lite framför youtube. Visst är jag pinsam. Fast de har en hel del bra övningar för mage,lår och armar och massa andra kroppsdelar som jag glömt vad de heter. Men jag är alltid noga med att dra ner persiennerna innan jag börjar träna för jag ser inte klok ut. Nu har jag inte tränat på ett tag eftersom jag varit så förkyld men nästa vecka ska jag ta tag i det igen.

Ha det bra och visa gärna fler fina klänningar på bloggen. Dom är så himla fina allihopa.

Kram Kristina

Erika sa...

Vilken söt mössa, helt bedårande.
Ett litet tips när du handlar tvättmedel, kika på plastmattorna för 199 kr. Superfina lite orientaliska i ljusblått, svart och vitt.

Kommer bild sen

Kram
Erika