17 november 2009

Julinspiration.


Just nu känns livet lite hängigt igen.
Jag och resten av familjen har varit sjuka till och från nu den senaste tiden.
Nu är barnen friska men jag och sambon är fortfarande dåliga.Jag har varit hos doktorn idag och det visade sig att jag hade streptokocker så jag fick penicillin.

Jag brukar inte springa hos Vårdcentralen så jag har inte ätit penicillin sen jag var liten.
Nu får jag stanna hemma resten av denna veckan också och det kan ju vara okej men jag tycker att det är rätt jobbigt att gå omkring här hemma när man inte ens orkar göra så mycket.

Tyghögarna ropar, symaskinen ropar, tvättmaskinen ropar, dammsugaren ropar, de smutsiga fönstren ropar, de grusiga golven ropar och jag orkar inte göra något åt dessa ropande saker känns det som.
Hade hoppats att jag åtminstone skulle ha ork att sitta i soffan på kvällen och pyssla lite men nu visar det sig att på kvällarna får jag huvudvärk.
Jippie, ja då slapp jag ju det problemet med. Då ropar sängen.

Nu ser man dessutom dessa härliga jul-inspirations bilderna överallt och jag blir så sugen på att börja förbereda lite julstämning men inte ens det orkar jag med.

Men jag hittade i alla fall en massa härliga bilder hos "The White Company" så dessa lägger jag in här i bloggen så har jag åtminstone förberett lite.

Tjejerna i min familj älskar att slå in paket.Det tycker jag faktiskt är bland det bästa på hela julen. Att sitta uppe och slå in paket och dekorera dessa med en massa roliga saker så de ser fina ut.

Det värsta jag vet är egentligen när man har tråkigt julpapper som man fått gratis hos tex BR och liknande. Fast när man har barn så kan ju det vara rätt praktiskt eftersom deras paket ibland har en tendens att vara rätt stora och dessutom sliter ju barnen av pappret utan att ens titta på hur själva paketet ser ut. Så visst, det är ju rätt bra.

Annars är jag en sån som helst inte vill att affären ska slå in mitt paket som jag köper.Det finns dock undantag som om jag tex köper något hos Cervera eller någon liknande affär, de brukar vara riktigt duktiga på att slå in snygga paket. De här paketen gillar jag.Både de övre som är lite barnsliga och egentligen inte ser så juliga ut och dessa i silver som ser lite mer vuxna ut.Vitt och silver ser så himla snyggt ut tycker jag.

Sådär ja, nu känns det ju nästan lite bättre.
Jag har gjort ett inlägg och jag har tittat på lite mysiga julbilder.
Nu ska jag bara försöka sova utan att kvävas till döds av min onda hals kombinerat med min totalt igentäppta näsa som inte ens hundra sprayningar med nässprayen biter på.

Suck!

3 kommentarer:

BubbleLeeloo sa...

Helt underbara julsäckar och julstrumpor! Fina paket. Krya på dig ordentligt nu! Massor av kramar till dig!

Anonym sa...

Din stackare! Om du behöver hjälp med barnen eller nåt annat så är det bara att säga till! Fina jul bilder. Längtar efter jul. Idag har jag köpt kardemumma pepparkakor och dom var riktigt goda! Hm nu ska jag ta och värma lite glögg och äta pepparkakor...Krya på er. Kramar, Lisa

Randiga Tråden sa...

Vilka härliga bilder, underbar blogg.