10 oktober 2009

Tilda Kanin med två klänningar.

För ganska länge sedan fick jag en beställning på en stor Tilda kanin.
Nu tog det mig en väldigt lång tid att sy klart denna kaninen eftersom det kom både tvåårskalas och minisemester emellan.

Dessutom tyckte beställaren att kaninen skulle få lyxen av att kunna byta klänning och därför beställde hon två klänningar till den.

Ni som syr Tilda figurer vet ju att klänningar och byxor och sådant sys fast direkt på figurerna eftersom de bara används som dekoration. Nu fick jag ju göra en specialvariant med "riktiga" hängslen, knapphål och även sy resår i sidan på klänningen eftersom kaninen annars har för stor mage för att kunna ta av/på klänningen.

Det var lite roligt eftersom jag har tänkt tanken förut att det vore kul att sy lite extra kläder så att man kan byta efter säsong. Men sen är man för lat (eller oj,jag menar så klart bekväm) för att verkligen göra det också.

Men den här kaninen har i alla fall möjlighet att välja klänning. Hur hon ser ut i sin andra klänning kan ni se här.

Nu laddar jag med städning och sedan blir det till att laga en smarrig köttgryta och sedan heja på fotbollsgrabbarna. Vi måste ju se till att slå danskarna nu! Heja,heja!

4 kommentarer:

Marlene sa...

Hej Tanja!!!Det var ett tag sedan, men jag är inne på din blogg ibland och tittar,Så fin. Ser att du kommit igång att sy lite Tildafigurer Jättesöta och så fina tyger du hittat till dem

Kram Marlene!!!!!!!!!1

Mari sa...

Hej.
Första gången jag är här och kikar.
Oj, vilka söta kläder till kaninen, för att inte tala om hur fin kaninen var. Ser jättefin ut. Du verkar väldigt noggrann och det gillar jag.

Jag återkommer en annan dag igen.
Ha det så gott

Heja Sverige !!! / Mari

Ebbas änglar sa...

Jättesöt kanin, verkligen välsydd och fin, kul med en extraklänning oxå.

Läste om din flygskräck, usch, jag gillar inte heller att flyga. Men sist när vi var till Thailand (11 tim. i luften) så gick det riktigt bra faktiskt.

Ha det bra! /Kram Malin ^^,

Helena sa...

Jättefin kanin! Vilket jobb, men fint blev det med extra klänning!