17 september 2009

Nya TV Favoriter.

När man är sjuk så måste man ju bara hänga lite framför TV:n.
Igår började dagen med feber, halsont och huvudvärk så jag la mig i soffan. Zappade runt tills jag hittade en reality-show som fångade mitt intresse.

"Rock Of Love" hette den och visades på TV400 (vilket måste betyda att den är superbra).
Där kan man följa Bret Michaels från rockgruppen "Poison" när han letar efter kärleken. Ha,ha......det var jätteroligt! Det kändes dock lite pinsamt (nähä?) och egentligen skulle man inte vilja se sina gamla idoler ,som ändå var rätt snygga och fräscha "back in the days", bli gamla och pluffsiga och egentligen rätt patetiska.

En av dessa bilder ska vara ny och en gammal. Gissa vilken?
Det går egentligen inte eftersom den nedersta bilden, som är den nya, är så retuscherad för när jag jämför den med hur han såg ut i dokusåpan så stämmer ingenting.

Nåja, nog om tramsigheter nu. Senare på kvällen när sambon kom hem hade han med sig vår nya TV som vi ska ha i sovrummet. När vi ställde den på plats så började en ny serie i kanal 1 (eller okej, ny för mig eftersom det var fjärde avsnittet som visades) men i alla fall.

Jag blev helt biten!

En superhäftig, amerikansk. mysig vampyr serie där våra egen Alexander Skarsgård är med.
Jag gillade den skarpt! Så skarpt att jag var tvungen att gå in och kika på del 1-3 också så nu är jag helt uppdaterad.

Om du klickar på bilden kan du även se och höra den coooola musiken! Det är extra bra med serier som har bra musik!

Nu när jag har visat dessa sidor av mig som inte alls passar ihop med att jag syr Tilda-figurer, gillar inredning och liknande så kanske ni blir helt chockade. Men inte för mycket hoppas jag. det finns ju två sidor på ett mynt!

2 kommentarer:

Thesèse sa...

Två sidor har vi alla... det är ju det som gör oss så bra! (vi människor)Ingen tror att det är jag som syr dockorna när de ser mig heller...hahah.. Kram

Inka sa...

Hej!

ja för det är väl Sebastian???