05 augusti 2009

Mini-swap.

Mitt paket som jag skickade i mini-swappen borde ha kommit fram igår så nu vågar jag mig på att blogga om det.
Innan jag anmälde mig tänkte jag: "hur svårt kan det vara att packa ihop en meter tyg plus en till valfri liten sak", det blir ju hur lätt som helst.
Men när jag kom hem från semestern och skulle välja vilket tyg jag skulle skicka så blev det...............svårt!
Saken är den att jag inte har så många mjuka tyger än så länge eftersom jag ville vänta in min overlock maskin. Och när jag då skulle välja tyg nu så blev det omöjligt. Till slut fastnade jag ialla fall för det rätt så nyiköpta tyget med de härliga retro-bilarna. Påminner lite om Ingrids husvagnssemester från jnydesign fast i svart vitt. Hoppas du gillar det Zion.

Dessutom skickade jag med den lilla sjöhästen och en somrig chokladkaka (som extrabonus eftersom jag postade paketet någon dag för sent).

7 kommentarer:

anna sa...

Oj oj oj, så himla fint!!

Aleisa sa...

om jag hade varit din swapkompis.....

faster atta sa...

Så roligt med swap!! Tyget var jättefint, jag förstår att du hade lite svårt att skiljas från det... ti-hi..

Aleisa sa...

Hallå, kul att du kikade förbi hos mig, jag älskar dina söta tilde och blir lika förälskad i alla alster, superfina, jag får bara hoppas på att vinna, fast, det gör jag aldrig. kan man ha tur nån dag?

Thesèse, stygn med stil sa...

Hej hej! jag har sytt de 4a på bilden. Sen har jag en till på G o 3st gunghästar. Måste ju få ihop pengar nu till nya boendet:). Visst är byrån min. Jag köpte den för 150kr på återvinningen.. o målade om o fixade. Målade tom beslagen i silver. Så blev den då här fin! Kram

Zanna sa...

Det va ett underbart paket och en supergod choklad!! Tack

Fröken Tindra sa...

Jättesöt sjöhäst!!
Kram!