21 juli 2009

Hello Kitty Klänning.Igår kväll sydde jag färdigt en klänning till Alva som jag började på innan vi åkte till Norrland.
Det enda som var kvar var bara att fålla upp den och sy på den lilla spetskanten. Var ju snabbt jobbat men eftersom jag började känna mig krasslig redan innan vi åkte så orkade jag väl inte med det helt enkelt.Jag hittade mönstret hos Made By Rae och jag tyckte att det var så fint. Mönstret kallas för "Spring Ruffle Top" och egentligen började jag med en topp till mig själv men jag blev inte riktigt nöjd så jag tänkte förlänga den till en klänning men sen kunde jag ändå inte bestämma mig. Tycker dessutom att det är lite knepigt att sy kläder till mig själv när jag inte har någon provdocka, då är det lättare att sy mindre kläder, då har man lite lättare överblick över plagget.

Nåja, jag blev i alla fall mycket nöjd över denna och Alva ville genast ha den på sig men jag sa att vi skulle packa ner den i resväskan så att hon kan ha den i Värmland och det gick hon konstigt nog med på!

Vi får se om vi åker imorgon, sambon är lite krasslig nu men jag hoppas att det ordnar sig.

2 kommentarer:

Palven sa...

Söt! Fin "kombo" av det prickiga tyget tillsammans med hellokitty-tyget

BubbleLeeloo sa...

Hej!
Söt klänning det blev! Jag har också det där Hello Kitty tyget. Ska sy något kuddfodral och sen en sittsäck får se vad det blir sen...
Kram Anneli