11 mars 2009

En till beställning.

Som jag skrev i förra inlägget så fick jag två beställningar nästan samtidigt. Det var väldigt kul. Det roliga var dessutom att de skulle se helt olika ut och det är ju roligare att sy då. Den här långa ängeln skulle ha en klänning i sk. Jane Austin stil. Den här varianten finns också i boken och jag hade köpt det tyget eftersom jag hade tänkt sy en sådan till mig själv. Det svåra med denna var att få till kragen på klänningen. Den är sydd av en rynkad tygbit men det var rätt svårt att sy med symaskinen men det gick. Det blev fint.


Den här beställaren gjorde två beställningar. En lång Tilda-ängel och en liten knubbig, den håller jag på med just nu.

2 kommentarer:

Thesèse sa...

hej på dig! Vilka fina enna. Jag ska själv sy den med lila klänning men tänkte spara detta som belöning för jag tycker den e såååå underbar!

Skorna på have2have e ju helt underbara. jag är där jämt o kikar,men de e ju för dyra.

Sen tänkte jag kolla hur det går med boken.. e sååå nyfiken!

Har mailat dig en sak...
Stor kram från mig, Tess

Kristina sa...

Jo det kommer nog bilder på glasögonen men jag måste hitta batteriladdaren till kameran först. Det där med att få äta frukost i lugn och ro känns verkligen som en lyx. Jag antar att det blir dåligt med vardagslyx och sömn snart. Har räknat med det värsta. Att man kommer att få sova högst 2 timmar om dygnet, och att alltid vara trött och grinig. Visst är jag positiv. Mamma sa att jag kanske kunde få en bebis som sov jättebra och att Milton då skulle börja sova bättre än vad han gör nu och att vi alla skulle få sova hela nätterna. Jag svarade henne att chansen att vinna en miljon är större. Den där prinsessiga Tildan med lavenderfärgade klänningen var jättefin. Den var min favorit av alla tildor.Hur är det med Matte och barnen? När var det Anton skulle skolas in? Kommer du att jobba heltid när han börjar dagis? På lördag ska vi på 30 års fest i samma lokal som jag hade min fest i. Magnus har sagt att han inte ska dricka mer än två öl, för vi ska till örebro på söndag. Jag vet inte riktigt om jag tror honom. Då tror jag nog mer på att det finns ufon, att Elvis lever och att det snart blir vår. Jo mitt manliga besök var (tyvärr) bara en gubbe som kom förbi och hämtade sin frus traderavinst. Det droppade från hans näsa.

Kram Kristina