06 december 2008

Köplust och sylust.

Ibland så ser jag sånt som jag bara inte kan låta bli att köpa, fast jag egentligen vet att det är onödigt eller att jag egentligen inte har råd eller annat. Nuför tiden har jag lärt mig att lyssna lite bättre på dessa saker men det är trots allt inte alltid det fungerar, som tex alldeles nyss.

Jag var helt oskyldigt ute och surfade runt på mina favoritbloggar just nu när jag såg något helt oemotståndligt på Beas Barnslikheter. Det var ett mönster som hon hade hittat på Ebay. Det var bara helt förtrollande, tyckte jag. Kan ju kanske ha haft lite att göra med mitt tidigare inlägg vad vet jag. Slutade med att jag surfade runt på Ebay och hittade faktiskt detta mönster rätt så fort men de skickade ju bara det i USA.

Ja,ja.........surfade runt lite till och nu har jag faktiskt beställt ett. Kolla in så sött!


Jag är kär i alla modellerna! Tyckte först renen var bäst men sen ändrade jag det till pepparkakan och sen till snögubben och sen till tomten. Jag kan helt enkelt inte bestämma vilken som är sötast! Hoppas bara att de är lätta att sy nu också. Det är det värsta! Ska jag var ahelt ärlig så tycker jag faktiskt att de tomtedräkter som säljs i affärerna är rätt så hemska. Men visst vår familj äger en sådan med!

2 kommentarer:

Beas barnslikheter sa...

Men duuu.....vad slagkraftigt av dig att beställa...jag bara drömde jag, och du såg till att göra din dröm till verklighet!!!

När du sytt något kan du väl ge mig en liten vink om det, det skulle vara så otroligt roligt att se. Jag tvivlar på mina sömnadskunskaper lite väl mycket för att våga mig på något liknande projekt just nu tror jag.

Jag läser om att du är tvungen att avstå från innebandyn. Jag älskar också innebandy och spelade i många, många år. Idag finns det ingen verksamhet som gör det möjligt för mig att spela...det finns bara innebandy för herrar i stan här. :-( Visserligen har jag fått erbjudande att spela i grannstaden där jag jobbar, men...det skulle innebära att barnen skulle behöva gå längre på förskolan eftersom maken inte skulle kunna hämta dem tidigare som jag brukar göra om jag är tvungen att stanna kvar i grannstan tills träningen...då känns det inte värt det. Fast...jag saknar det. OFTA! :-(

Vilken fin snigel du gjort! Verkligen söt! Jag tycker om det rosa tyget (SToff & Stil?) och i mitt tycke kvalar den verkligen in som "rosa snigel". :-)

Ha en underbar lördag!

Kram Bea

Himmelbit/Njut en smula sa...

Hej på dig!

Självklart är det okej att du länkar till mig - jag blir jätteglad och känner mig hedrad :-D.

Vilka söta barn du har! Känner igen det där med att försöka styla till ngt bra julkort.. ;-). Min son är inte heller helt samarbetsvillig. Man får hoppas att man kan sålla ut ngt som funkar bland alla korten :-D.

Ha en toppenhelg!
Kram