18 november 2008

Tjuvstart.

Nu har jag tjuvstartat på julen. I och för sig tycker jag inte att det är så tidigt. Vissa av våra grannar har redan fått igång utomhusbelysningen. Det hänger istappar från taken och ljusnät över buskar och träd.
Själv har jag tänkt att jag ska börja med att putsa fönstrena denna veckan. Det kommer säkerligen gå så sakta så jag får vara glad att ta ett om dagen, då tar det ca 14 dagar..........

Ja,ja. Jag har ialla fall köpt nya kökshanddukar. Hittade också roliga julgranskulor som inte är kulor. Tänkte inte hänga dessa i granen utan dekorera barnens rum med dessa. Kommer kanske köpa några till, fanns så roliga modeller. Tyvärr var jag inte så bra på att fota dem så därför visar jag bara den ena.

2 kommentarer:

Kristina sa...

Fina kökshandukar. Ett par nya kökshandukar med julmotiv är ett måste för mig varje år. Jovisst var klänningen riktigt billig :)Jag har hittat det där fisher prise garaget på tradera men det var i halvdåligt skick. Har det gått bra med fönstren? Själv vet jag knappt hur man tvättar fönster (pinsamt) Men jag ska verkligen försöka att ha det fint hemma i jul. Vad kul att du skaffat facebook, och Matte med.

Kram Kristina

mig & alice sa...

Hejsan.

Vad söta de kommer att bli på barnens rum...

Åhh...nu fick jag ångest för att jag måste putsa mina fönster också, hihihi.

Eller också struntar jag i det ;-).

Hoppas att din helg varit bra.
Kraam
Melinda