12 november 2008

Sy sy sy.............

.........är det enda jag vill göra just nu!
Lite jobbigt när man tror att man är ledig (mammaledig) och har hur mycket tid som helst när man egentligen inte har nån tid alls eftersom det är en liten Anton som vill ha ens uppmärksamhet mest hela tiden.Man blir ju lite frustrerad! Tur att han är så gosig så då börjar jag skratta istället. Men kvällarna (nätterna) går åt till att sy just nu.

Köpte ju mjukt tyg på Syfestivalen och testade så klart att sy i detta. Har ju som sagt dragit mig för att sy i något annat än bomullstyg eftersom jag inte vetat om det går att sy så snyggt med en vanlig symaskin. Det gick faktiskt ganska bra och framför allt var det ju super roligt! Så nu vill jag verkligen ha en overlock symaskin! Skulle bara behöva lite tips om vilken man ska köpa! Just ja, måste bara spara ihop lite pengar först! Visste väl att det fanns en liten hake.

Här kommer några bilder på mitt allra första allster. Eller okej, jag övade mig faktiskt först genom att sy en liten rosa overall till dockan, ska fota den och lägga in här med.

Mönster : Ottobre 1:2006

Tyg : Mörkblå velour och blå/turkos randig trikå.

Lyckade till och med få en "live" bild på Anton i tröjan, den passade perfekt!

2 kommentarer:

Kristina sa...

Fin tröja och en fin kille. Han kan verkligen posera som en modell.En riktig sötnos.Vad står "G" för på tröjan? Är det ditt eget märke? Jag önskar att jag var mer pysslig. Har egentligen många ideer men min lathet hindrar mig.
Kram Kristina

Krumelur sa...

hihi... jag förstår precis din känsla... jag är mammaledig med lilla Vera 3 månader... så där har man knappt kvällarna heller... men det blir väl bättre med tid får man hoppas!! men du har en jättesöt kille!!