28 november 2008

Min första beställning.

Rosa Tilda Snigel
Sålde en Tilda -snigel på Tradera för ett tag sedan till en tjej som skulle ha den när hon sjöng "Lilla Snigel" för sina bonus-barn. I alla fall så fick jag min första beställning av henne kan man säga eftersom hon beställde en snigel med rosa skal till hennes barnbarn!
Det kändes ju jättekul men lite läskigt att göra en snigel på beställning eftersom man blir osäker på att man kommer välja tyg mm som passar. Men det här tyget är ju i alla fall rosa.
Annars har jag faktiskt inte pysslat så mycket just nu. Kan bero på att jag spelade fem pass innebandy förra veckan och har försökt att få något gjort här hemma. Dessutom har jag varit lite tröttare än vanligt. Snart ska jag ju börja jobba igen (fast bara halvtid) och då kommer jag väl inte orka pyssla någonting. Blää...
Nej, jag får sätta fart och pyssla lite nu helt enkelt, håller på och ritar av mönster till tomtar och änglar just nu men det tar lite tid.

3 kommentarer:

www.syfroken.se sa...

Dina sniglar är så otroligt fina! Den måste hon ju bli nöjd med.

mig & alice sa...

Men åhhh så himla söt den snigeln blev.
Är heeelt övertygad om att kunden kommer att bli helnöjd...är det din andra blogg du visar dina alster på?? Måste gå och kika...vi kanske kan idka lite byteshandel, hihi.
Tyvärr har Helena som gör silversmyckena ingen hemsida utan hon säljer dem i butiken hos mig.

Men man kan som sagt var få vilket ord eller namn man vill på dem. Brickorna finns som stora eller små. Plus andra figurer.

Hoppas att du får en underbar Adventssöndag vännen.

Kraam
Melinda

A home far away sa...

Oj så fina sniglar du gör och vad kul att du fick en beställning!

Ha en fin advent önskar
Gunilla i Singapore