08 september 2008

En trädgårdsängel i Tilda-tyg.Här kommer en bild på den färdiga trädgårdsängeln i Tilda-tyg. Samma tyg som den ena snigeln i förra inlägget.
Valde att sätta håret i två toffsar med rosa snöre runt och det blev gulligt tycker jag. Som jag skrev förut så ska ju dessa enkla varianter av trädgårdsänglar ( de är från den allra första Tilda-boken) egentligen ha kvistar som vingar baktill. Jag skulle vilja komma på något annat bra som man kan ha istället. Är det kanske någon som har nått bra tips? Man kan ju såklart sy ett par vingar i tyg men då blir det lite svårare att fästa dessa eftersom ängeln har kläder, man vill ju inte sy fast vingarna i klänningen.

Fyller ju snart år och borde ju egentligen önska mig en ny kamera. Jag blir inte alls nöjd med bilderna jag tar nuför tiden. Men det är jobbigt att önska sig så dyra presenter. Annars har jag önskat mig ett bidrag till en ny symaskin. Skulle ju vilja ha en overlock symaskin för att sy fint i trikå tyg. Men sedan skulle det ju va en dröm att köpa en lyxigare symaskin som kan brodera. Tänk va mycket skoj man kan göra då! Kanske man ska satsa på att vinna lite pengar. Då räcker det både till två symaskiner, lite fina dyrare tyger och en härlig digital systemkamera. Suck!

Men okej, jag nöjer mig med ett nytt fodral till mina innebandyklubbor!

1 kommentar:

BubbleLeeloo sa...

Hej Tanja!
Du kan ju göra vingar av ståltråd och sen kanske klä in dem i något genomskinligt tyg...
Stort Grattis på födelsedagen!
Kram/Anneli