27 september 2008

1-års kalas!

Vår lilla kille har fyllt 1 år!

Idag har vi haft kalas för lilla Anton som har blivit stor.
Gud va tiden har gått fort, det är helt otroligt. Tur att han är så snäll, vår lilla solstråle.
Under hela födelsedagen var han så snäll och duktig hela tiden. På eftermiddagen kom hela släkten och firade honom. Det var mormor & morfar, farmor & farmor, moster Nina & Adam, faster Ulllis & Krille samt kusinerna Linnéa och William.
För ovanlighetens skull så hade jag inte bakat så mycket. Födelsedagstårtan hade pappa Matte köpt.Det vart en stor ljusblå biltårta men även en liten mini biltårta som Anton fick äta på helt själv. Om ni undrar hur det gick så kan jag ju säga att det är tur att vi har hund! Anton fick in en hel del smakbitar i munnen men resten skyfflades ner på golvet.

Jättefin och jättegod men på tok för stor! Jag vet inte hur de hade räknat ut att detta stora vrålåk var för tolv personer,vart lika mycket kvar ungefär. Som tur är tycker jag att tårtor oftast är godare "dagen efter".

Lite hade jag bakat eftersom jag var tvungen att pröva Leilas berömda CupCakes. Bakade två olika varianter, de vanliga med lite citronsmak och sen en sats med chokladsmak. De vart goda och var ju såklart jätteroliga att dekorera.

Självklart fick födelsedagsbarnet en hel del presenter. Alla var verkligen superfina. Jag är lite sur över att jag inte blev klar med Antons skåp i tid men det är inte mycket kvar på det. Längtar efter att bära in det i hans rum och börja fylla det med saker. Så här såg det ut i Antons rum när han vaknade.Det som var i paketen får jag visa en annan dag.

2 kommentarer:

Himmelbit sa...

Hej!

Stort tack för din kommentar hos mig. Du frågade om förvaringsboxarna med Fem myror.. Jag är inte riktigt säker men jag tror att de är från Mairo. Jag har köpt dem i en inredningsbutik här i vår lilla stad. Jag kollade Mairos sortiment på nätet men hittade inte boxarna. Däremot såg jag kuddar m.m. med "Fem myror.." så jag tror att det är från dem.

Kul med 1-årskalas och både tårtor och cupcakes såg helt klart lockande ut!

Ha en toppendag!
Kram

faster atta sa...

Mmm, så mycket gott!
Du undrade över änglagrisen, den var lite pillig men inte svår att göra. jag håller utkik här på sidan efter din!