11 april 2008

En till dagis-väska .

Nu har jag gjort ett till försök på dagis-väskan!
Var så nyfiken på hur det skulle bli att sy den i vaxduk. Med tanke på att Alva ser ut som ett gegg-monster när man hämtar henne på eftermiddagen så tänkte jag att det skulle vara lite praktiskt .Fast iofs blev insidan fodrad med vitt tyg och det skulle kanske varit mera praktiskt med svart men det hade jag ju inget .

La också till en ficka i vaxduk på insidan, mest för att öva mig men det var ju riktigt kul. Blir nog flera sånna.2 kommentarer:

Kristina sa...

Fint. Du är verkligen duktig.Tack för tipset om Esprit jeansen. Jag ska ta och gå ner till stan och prova några par. En kompis har också rekommenderat esprit. Den svarta kjolen med hög midja var kanonbra. Jag trodde aldrig att en liten knubbig dvärj med hängbuk som jag skulle kunna ha den men den satt förvånansvärt bra. Idag ringde vi och sjöng för Gunnel eftersom hon fyllde år. Det ska bli kul att se till sommaren. Undrar om Alva och Mille kommer att leka med varandra som de gjorde förra året. De var så söta. Allt bra med lille Anton? Sover han fortfarande bra på nätterna?
Hälsa familjen
Kram Kristina

BubbleLeeloo sa...

Den vart ju jättefin! Jag gillar vaxduk och har länge tänkt att sy saker av det och har köpt på mig några olika vaxdukar men har aldrig kommit igång, men man får mer lust när man ser dina alster så vi får väl se...