31 mars 2008

Tygtvätt

Nu ska man inte bara se till att barnen (och kanske man själv) har nytvättade kläder utan jag kom på att jag skulle tvätta hela min tyghög som jag samlat på mig nu när jag har börjat sy. Det var inte det lättaste. Trots att jag är nybörjare så hade jag visst samlat på mig högvis med tyg så jag förstår er som har sytt ett tag.........................
Blev i alla fall ett par maskiner fulla med tyg. Sen sent igår kväll tyckte jag att eftersom jag har varit duktig att tvätta dem skulle jag stryka dem också, var uppe till halv ett och då är bara halva högen struken. Kanske lite överdrivet men det är ju roligare att börja jobba med ett nystruket tyg än ett som är helt skrynkligt. Då måste man ju börja med att stryka det när man ska använda det och det skulle ju vara trist!
Får se om jag kan ta tag i andra halvan ikväll.

Sen är jag sugen på att beställa tyg från USA som jag sett att en del har gjort. Men blev lite fundersam för jag beställde tyg från asien för ett tag sen och då fick jag så konstiga mått på mina tygbitar så nu är jag lite "bränd". Men det var väl för att jag inte riktigt fattade hur de hade skrivit måtten trots att jag faktisk tittade på en måttomvandlare för att göra om måtten till meter. Ja,ja, man är väl stressad och läser inte så nog men om någon har nått bra tips så hör gärna av er till mig!

Förresten, vilket härligt väder det har blivit! Man får ju ny energi speciellt när man varit sjuk i 1½ vecka nu och varit deppig över det. Men nu ska det väl vända snart hoppas jag!

Ha det bra!

1 kommentar:

Katatrina sa...

Jag var ute och kollade runt lite och kom till din sida Oj så mycket fina saker du har gjort Man blir verkligen insperaerad av allt du gjort