28 februari 2008

Soffköp klart..............

Ibland går det långsamt i min lilla familj men ibland kan det även gå riktigt fort! Ialla fall om min kära sambo får bestämma.
Idag har vi storhandlat möbler nämligen. Mätte upp soffan på kvällen hemma och insåg att den skulle passa in rätt perfekt. Även den sk. tv-bänken eller skänken skulle passa superbra. Ja,då var det ju bara att slå till tycker man.
Jag är ju å andra sidan rätt tvärtom min sambo att jag vill åka runt till så många affärer och jämföra bara för att det då känns mycket säkrare att har valt helt rätt. Och det tror jag faktsikt att vi har.
Däremot var det ju supersvårt att välja rätt tyg! Det vet jag fortfarande inte om vi har gjort men det ska nog bli bra ialla fall.
Förutom en stor hörnsoffa med tillbehör som nackstöd, kuddar och fotpall slog vi alltså till med en skänk att ha under flat-tv:n på väggen och ett massivt soffbord i ek.
Dessutom så slog vi till på en bäddsoffa så att kära mormor som ofta tvingas hit (eller okej hon nästan tjatar sig hit) ska slippa sova på den skraltiga extra sängen.
Vågar inte säga vad notan slutade på men jag viskade till Anton att han nog inte får åka på den planerade Thailandssemestern...............................hi,hi..........................inte mig emot.
Jag har hellre lite nya möbler faktiskt.

Tyvärr har jag inga bilder på shoppingen men det får väl bli när de har levererats, efter typ 6 veckor. Usch,varför ska det ta så lång tid. Då hinner man ju bli nervös!

Nej,nu måste jag gå och sova. Är ju en dag imorgon med.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Appropå tjatar.
Ni skulle ha tänkt er noga för innan ni köpt en skön bäddsoffa.
Hur kommer det att bli i fortsättningen mormor kanske ligger kvar en extra natt och gosar ner sig i soffan. Kram

Tanjis sa...

Ha,ha.......det var ju faktiskt Matte som sa att vi måste köpa en bekväm bäddsoffa till "svärmor"! Så han kanske ångrar sig sen, men då är det ju försent! ;)