15 januari 2012

Nu är glada julen slut slut slut.....


Några dagar sent så har julen idag dansat ut här hemifrån.
Jag tyckte inte att jag hade julpyntat så mycket men det tog väldigt lång tid att plocka undan alla stjärnor och ljusstakar, jag skyller det på att allt inte har kommit iordning sen flytten plus att jag gick igenom sakerna och rensade ut en del gammalt (?) julpynt. 
Det blev en hel flyttkartong med julsaker, kanske dags att testa att åka och sälja lite på en backluckeloppis som jag länge har tänkt att jag skulle testa.

Annars har det varit en toppen helg.
Rut var här och hjälpte oss med städningen i fredags och det underlättar verkligen jättemycket.
Då kan man slappna av lite mer och göra andra saker som att plocka ner julsakerna eller äntligen få upp krokar till barnens ytterkläder i hallen.
Fast även om det inte är jag själv som har städat så blir jag väldigt tjatig den första dagen : nej akta så du inte spiller juice på golvet, måste du äta en riskaka i soffan, nej popcorn som fredagsmys är inte en bra idé osv.
Jag blir nästan petigare för jag tycker att det blir tydligare att vi är så snabba på att stöka ner när hela huset är finstädat på samma gång.
När jag städar själv brukar jag inte hinna hela huset utan det är ett eller kanske två rum som är finstädade samtidigt och då kanman ju smutsa ner i de andra.


1 kommentar:

MinaMirakel sa...

Väldigt vad flitigt du bloggar nu för tiden, det är roligt att se.
Det hade varit underbart att få städat hela huset på en gång, när man har fem mirakel så hinner det inte vara fint så länge!
Men,men, det hinner jag väl med när jag blir penisonär(eller ska man kanske passa alla barnbarnen då!)
Ha dé gott/Åsa