17 september 2010

Inläggen haglar ..........

.....inte direkt!
Jag fattar inte att det ska vara så svårt att hitta tid till allt som man tycker är roligt!
Symaskinen står och dammar och bloggen lika så.

På hemmafronten så växer tvätthögen sig gigantisk trots att jag varje helg försöker tvätta alla kläder och vika dem i högar men ändå så är det lika fullt efter 2 dagar igen. Det måste ju bara vara nått fel?

Träningen går däremot bra och det är verkligen jättekul att spela innebandy igen!
Det bästa är nog att jag mår så mycket bättre när jag får komma iväg och träna.

Hemma är det också rätt så stökigt.
Vi har slängt ut Antons spjälsäng och skötbord och han ska få en ny garderob.

Alvas rum behöver ju också lite nya möbler och smart förvaring till alla hennes dockor som hamnar precis överallt.Ett litet skrivbord behöver hon också. Detta hade jag köpt till henne på Blocket men det visade sig att det var lite väl stort. Jag som hade slipat bort den gamla färgen och målat om det.
Nåja, nu är det snart sålt och jag har ett annat på gång.

I vardagsrummet ska vi ju riva en vägg så vi får lite mer plats men innan detta kan ske måste jag utrymma vårat fd kontor och därinne finns det massvis med saker!
Det tar tid att plocka undan allt när man inte riktigt vet var alla saker ska ta vägen plus att man inte har..................tid!

Egentligen hade jag äntligen tänkt visa Alvas nya rum men det är så många bilder så jag lägger istället in lite snygga fynd som jag har sett på Blocket men inte köpt!
Önskar att mina föräldrar hade en stor sommarstuga som jag kunde fylla med allahanda härliga möbler.

Kolla här :


Snygg, gammaldags köpmannadisk.


Ett snyggt skåp som tydligen fungerar som garderob.En sån här soffa skulle jag kunna tänka mig att fixa till och ha i en söt sommarstuga, eller till och med hemma om jag hade ett äldre och mysigare hus!

1 kommentar: