13 augusti 2010

Kanna


Tyvärr blev det väl inte så många loppisbesök i sommar.
När vi var i Värmland (i sommarstugan) så lyckades vi tajma in så pass att vi var där när de hade den årliga loppisen vid Bergsjön.
Jag brukar ju hitta lite roligt där men i år var det verkligen nästan bara skräp.
Jag tycker att det är lite konstigt att man bara samlar ihop en massa skräp när man vet att det kommer mycket folk och när man har ett helt år på sig till nästa gång.

Jag blev lite less på den loppisen så jag bad om att vi skulle stanna till i ett hus som de har loppis i på helgerna och där hittade jag i alla fall den här fina kannan.
Kolla in den fina rosen på insidan.
Den är så söt!6 kommentarer:

Katarina sa...

Kannan var verkligen helt ljuvlig!

Visst är det trist när folk säljer massa skräp! Å andra sidan borde dom ju inte få så mycket sålt tycker man men ibland märker man ju först efteråt att det man tyckte verkade bra inte alls var det. Jag köpte en leksakstraktor som såg helt ok ut på bakluckeloppis till sonen men när han sen skulle köra den på golvet hemma visade det sig att framhjulen var helt vinda så att dom inte kunde köra rakt fram utan bara vek åt sidan! Då undrar man hur dom kan ha mage att ta så pass mycket betalt som dom ändå gjorde. Dåligt dåligt. Å andra sidan är det andra gånger man man gör riktiga superfynd. Bra loppis rockar! :-)

Marlene sa...

Hej!
Hoppas du haft en bra sommar,började undra vart du tagit vägen?Här har inte hänt så mycket är ju ledig för jämmnan,så det har bara blivit lite små turer.Tildan jag sytt efter såg jag på tradera så jag sydde efter bilden,och den blev ganska söt,jag satte ut den på tradera får man se om någon är intresserad,håller på med flera lite andra färger,men det blir ju till en tjej för man kan ju inte sätta en prins på ärten.Ang kameran som försvann,fick jag en ny så det var ju bra.

Ha det bra!!!
Kram MarleneHa det bra
Kram Marlene

Anonym sa...

Hej.
Jag skickar ett sms någon dag så får du mitt nr. Fasen vilken otur att tappa mobilen i toan. På arlanda. Med kiss i. Men jag kunde inte låta bli att skratta när jag läste det :)Ja visst var jag snygg på bilden :)Så ser jag ut varje morgon när jag vaknar. Nej men jag har börjat att ta hand om mig lite mer. Äter lite nyttigare och rör lite mer på mig. Förhoppningsvis ger det väl något resultat längre fram. Ja visst är det synd att vi knappt setts i sommar. Nästa sommar borde vi åka på lite loppisar. Vi har en sådan bra loppis här i stan (på mamma och pappas gata) som bara ät öppet på lördagar. Allt är superbilligt och jag fyndar nästan varje gång.

Så det blir heltid för dig snart. Jag ska jobba 80 % fram till jul och sedan får jag se hur jag fortsätter.

Ha det gott.
Kram Kristina

mig & alice sa...

Hej vännen.
Visst blir man bara så besviken när man ställt in sig på att besöka en loppis och hitta en massa kul och så finns där bara skräp..

Söt var kannan iallafall.
Jadu...det där med webshopen spökar alltid i mitt huvud...hur ska jag hinna?? när och hur ska jag börja? Miljarder frågor :-).
Men jag skickar ju en hel del paket ändå :-).
Jag ser att du startat en...jättebra tjejen!!
Men jag saknade lite Tildasaker där...säljer du inte såna?

Det borde du!!!

Ha det så himla bra.
Kraam
Melinda

Käranån sa...

Vilken fin kanna du har köpt, gillar verkligen rosen på insidan!

Anonym sa...

Tack for intressant blogg