13 juni 2010

Semester BilderDå är semestern slut.
Saknar utsikten vi hade från balkongen, den var inte dum den.

Hemresan i torsdags gick väl egentligen bra men ungarna hade myror i brallan efter 2½ timmes bussresa så efter halva flygresan hade de svårt att sitta stilla.
Det tyckte jag var lite jobbigt eftersom jag har blivit mer och mer flygrädd med åren.
Och efter att bagageutlämningen på Arlanda strulat till sig och tog över en timme så hade mamma Tanja tappat humöret rätt så rejält.
Det var skönt att komma hem och sova efter det men mindre kul när jag kom på att jag skulle jobba både på fredag och lördag.Barnen tyckte att det var härligt att vara på semester.Alva älskar att bada och badade både i poolen och i havet, men favoriten blev visst den stora poolen där man inte kunde bottna.

Badkrukan Anton badade inte en endaste gång, varken i havet eller i de tre fina barnpoolerna som fanns på hotellet.Han lekte istället andra lekar och njöt av att bara ta det lugnt.

Det var inte bara vår lilla familj som åkte till Kreta utan halva släkten var med.
Lilla kusinen Erik, som för övrigt fyller ett år idag, var också med på resan.
Anton längtar efter att Erik ska bli lite större så att de kan springa och busa tillsammans.Alva och Anton.Anton fick köra bil alldeles själv och väckte stor uppståndelse hos några mamma och pappor som stod och tittade på.
Själv tyckte jag nog att det var lite läskigt men han körde riktigt bra även om det hände nån gång att han körde upp på gräsmattan en snutt eller snuddade vid staketet, men sen körde han ut på banan igen.


Så här glada kan man se ut när man är på semester med hela (halva ) tjocka släkten!Farfar saknas dock på kortet för det är han som håller i kameran, och det är väl antagligen därför vi är så glada.

Nu ska jag ägna lite tid åt att läsa hela boken som följde med den nya kameran så att jag vet hur den funkar. Men kul är det med en ny kamera i alla fall. Jippie!

3 kommentarer:

Helena sa...

Vad härligt ni har haft det och jättefina bilder. Bra kamera vi har ;)

Ullis sa...

Vilka superfina bilder! Jättehärligt berättat. Lilla Erik har varit däckad sedan vi kom hem, hög feber och taskig mage, om än ngt bättre i dag. I dag var det födelsedag, 1 år, inte klokt vad tiden går! Erik tittade förvånat när alla kom in och sjöng, men vart jätteglad och lekte sedan vilt med bilarna. Linnéa och Nadja bakade jordgubbstårta som Erik mest kladdade ock skrattade åt. Hoppas du haft det bra, trots jobb i helgen! Hoppas vi ses på onsdag. Kram Ullis

MinaMirakel sa...

Undebara bilder, det ser ut som att det varit en skön semester.
Välkommen tillbaka!/Åsa