09 mars 2010

Drömmar.

Den senaste tiden känns det som att jag delvis har lidit av någon slags depression.
Eller depression kanske inte är rätta ordet, snarare inrednings-koma.

Jag har surfat runt och kikat på många fina hem och bombarderats av så mycket inspiration men sen när jag har kommit hem på dagarna så har jag bara varit trött inte velat göra någonting!
Eller okej, jag har ju sytt och pysslat men knappt fixat en enda grej inredninsmässigt.

Jag har små saker att göra som hänga upp några tavlor, skriva ut foton och sätta in i några ramar, måla om några möbler och lite diverse småpyssel.
Sen har vi tänkt dra igång lite större projekt som att tapetsera om sovrummet, riva en vägg och tapetsera om i vardagsrummet, jag vill tapetsera om Alvas rum och sätta upp panel i hallen.

Det här har vi väl planerat i ett halvår men inget har hänt!
Nu när solens strålar börjar smälta bort bergen av snö så känns det som att det kanske finns en möjlighet att allt detta blir verklighet så småningom.

Det känns så skönt, tänk om man får lite mer energi nu, det skulle verkligen behövas.


Den här inspirationsbilden från nätet tycker jag är så fin.

Alva har precis ett sådant rum med snedtak och en vit järnsäng. Tänk va fint om jag kunde byta ut hennes Beatrix Potter tapeter mot en fin panelvägg. Fast jag tror inte att jag får måla den turkos för henne men kanske vit och någon liten vägg i ljusrosa.

Hmmm, man kanske ska ta och visa henne den här bilden och se vad hon säger. Hon är i och för sig bara 5 år gammal (om två veckor) men man kan ju kolla vad hon tycker, de har ju rätt så bestämda åsikter de små liven.


3 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Underbart inspirerande bilder.
Både min 4½-åring och 2½-åring har lärt sig arga blicken när dom inte får som dom vill!
Lycka till med inredningen!/Åsa

KroKKoFin sa...

Vilken rolig blogg du har och vad fint du verkar ha inrett i ditt hem. Och vilken mysig webshop dessutom. Blev dock lite förvånad över dina oerhört låga priser. Hur kommer det sig att du har/lyckas hålla dem nere så mycket? Det tar ju ganska lång tid att sy plaggen menar jag. Materialet kan man ju alltid kommer över billigt, men tiden....?

Nettan sa...

Hejsan!
Kul att du gilladr mina kuddar :)
Jag använder bommuls tyg till dom,bilderna är tryckta på bommul/lin.

Kram Nettan