28 januari 2010

Insnöad

Igår kväll snöade det som bara den här hemma.
Eftersom sambon är på Kanarieöarna (på konferens) och jag var alldeles för trött igår kväll så fick jag sätta igång att skotta i morse innan vi åkte iväg till dagis.

Nu har vi en ganska stor infart så jag skottade bara fram den ena bilden, dvs halva garage uppfarten men detta tog ändå 40 minuter.
Härligt med lite vardagsmotion tänkte jag men grämde mig ändå lite över att snöslungan som står inne i garaget tydligen inte funkar (enligt sambon).
Lite hjälp av barnen fick jag ett tag, det är deras små snöskyfflar som står där i snödrivan men sedan gav de upp och gick in i bilen och tittade på film.


Här är tjej som i alla fall älskar snön!
Vår sex år gamla goldenretriever Zelda.
Jag kan nog inte annat än hålla med!
Jag tror att det är mitt halvnorrländska hjärta som slår ett litet extra slag när det blir så här stora snödriver även här i det vanligtvis grådaskiga Stockholmsområdet.

5 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Jag tycker det ser underbart ut!/Åsa

BubbleLeeloo sa...

Visst är det vackert med snön! Kul att det för en gångs skull varit en ordentlig vinter. Fast det är jobbigt när det kommer mycket på en gång och man måste skotta, speciellt på mornarna brukar man inte ha så värst mycket tid till övers...

me and alice sa...

Hej Tanja!
Ja visst är det härligt med snön... Det enda tråkiga är sedan när den ska bort!!! Här snöar det fortfarande...
Vad vacker hon är er Zelda! min drömhund. Hade vi med all säkerhet också haft om inte sonen varit allergisk...
Ha en toppendag!
Kram Susanne

LenaS sa...

Så härligt att läsa om dem som inte är lika trött på snö som jag är ;o)
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Emilias Änglar sa...

Du har något att hämta på min blogg. Fast jag ser att du redan hämtat samma från en annan blogg. Så det kanske blidd lite tokigt:-)