10 januari 2010

Dop Presenter.


Idag har vi varit iväg på ett supertrevligt dop.
Det var barnens nyaste lill-kusin "Erik" som skulle döpas.
Erik var verkligen den sötaste och gladaste kille i klänning som jag någonson sett. När prästen höll honom över dopfunten och öste vatten över hans huvud så passade han på att plaska med vattnet. Såg ju bara för gulligt ut.

Tyvärr har jag inga bilder på Erik att visa för jag fick äran att vara hans personliga fotograf med familjens kamera.
Det var superkul och nu är jag ännu mer sugen på att köpa en ny system kamera än innan. Prästen sa att det var okej att alla fotade men jag undrar om han inte ångrade sig när jag väl började blixtra loss.
Hoppas verkligen att det blev några vettiga bilder av alla jag tog.

Självklart hade vi köpt doppresenter men jag hade även planerat att jag skulle sy något också.
Nu blev det inte så mycket som jag hade tänkt mig.
Det blev i alla fall en omlottröja sydd i det gröna apor/lejon-tyget som Johanna designat.

Det var första gången jag sydde en sådan och jag tyckte att det gick ganska bra. Det enda var väl att kanten längst ner blev lite för vågig.
Jag vet inte riktigt vad det blev för fel, kanske skulle jag ha dragit mudden lite stramare men jag får testa det nästa gång.
Lilla Erik fick självklart ett par härliga, mörkbruna velour muddisar till tröjan.
Hoppas att allt passar!?
Annars är det bara att säga till, det vet ni!

Sen fick även denna gröna Tilda-grodan följa med i present kassen.

Egentligen skulle han få en kanin men det får väl helt enkelt vänta till födelsedagen istället då.
Tack för ett trevligt dop med mycket smarrigt fika!
Kanske lite dumt att säga så här men jag gillade kakorna bäst ( även om både smörgåstårtan och den superfina dop-tårtan var mycket goda)!

7 kommentarer:

Erika sa...

Eller en kombination av alla tre :-)Canon 1000 D. Är supernöjd med den, så kul att fota igen. Kan absolut rekomendera, tror jag sett den till ganska bra priser nu. Tusen tack för dina ord.

Kram

Erika

Erika sa...

Har bara standardobjektivet ännu. Skulle gärna vilja ha ett vidvinkel objektiv så man kan fota mer inredning och vyer. men jag är som du, älskar närbilder. Så roligt att fota produkter och porträtt. Mitt fotointresse har legat lite i dvala några år men nu klickas det värre än en papparazzi. Så enkelt nuförtiden när man har en digitalkamera. Tänk vad rullar det gick åt förut till en massa misslyckade kort.

Ha en bra måndag

Kram
Erika

Husfrun på landet sa...

Ang tröjan du kommenterade i min blogg. Nej den var inte alls knepig att sy, tycker absolut du ska testa den :) Ska hålla utkik, hihi.

Pernilla sa...

Jätte fina presenter !!

Ullis sa...

Ska säga åt Krille att du gillade kakorna bäst, det kommer han att gilla den lilla bagarsonen! I morgon ska Erik ha "AP-outfiten" när vi träffar de andra mammorna i mammagruppen. Jag tror att du får räkna med några nya besökare på din sida .... :-) Jag ska oxå fota honom så att du får se ett underverk på ett annat! Många kramar från Ullis som också ska fixa så att du får kopior på en massa fina bilder som du tagit.

faster atta sa...

Vilka fina presenter! Tröjan var ju helt underbar!! Den dagen jag blir moster ( hoppas att det inte tar alltför många år bara..) kommer jag att eställa något liknande av dig!

kramis

BubbleLeeloo sa...

Fina doppresenter!
Det är så snyggt med omlott och den ser ju jättefin ut!