29 oktober 2009

Ett litet bord.

Just nu är jag inne i någon slags höst-depressions-vecka.
Jag hoppas att det bara kommer att vara en vecka i alla fall. Man är trött och seg och orkar nästan ingenting.
Jag har klippt ut en hel del nya sy-projekt men de är inte ihopsydda ännu så under tiden tänkte jag visa ett litet bord som jag målade i slutet av sommaren.

Så här såg det ut från början.

Det var egentligen ett annat bord som jag hittade (som jag inte har målat ännu) men eftersom samma person även sålde två andra bord så köpte jag alla tre för en billig peng.

Det här bordet hade jag egentligen inte tänkt behålla själv men nu blev det visst så ialla fall, åtminstonde så länge.Lite fina detaljer på benet och på sidan.

Så här ser det ut nu när det är färdigt.

Vitt och fräscht och passar perfekt in mellan båda våra soffor.
Innan hade vi ett mycket mindre bord där som bara var tillfälligt men som ändå har fått stå där i sex år, så värst mycket tillfälligt blev det ju inte.

Nu får jag ju plats att ställa dit både en lampa plus lite annat smått och gott.Den här gången när jag målade testade jag att använda en liten roller till hela bordet och det fungerade alldeles utmärkt. Tyckte till och med att det var bättre än att måla med en pensel, mycket smidigare.

En lite fin höstblomma hittade jag.
Den tänkte jag egentligen plantera i en annan större kruka tillsammans med lite andra blommor men hade visst ingen jord hemma.

Nu blev det ju lite Halloween stämning istället.
Jag älskar pumpor förresten, helst sånna här små i olika former och färger.
Testade att odla dem själv en gång, när jag bodde hemme hos mina föräldrar, och det gick ju superbra trots att jag inte äger ett par "gröna fingrar".


2 kommentarer:

Thesèse sa...

Avis ;) det där bordet är ju hur fint som helst!!!

BubbleLeeloo sa...

Bordet blev jättefint! Skulle man ju gärna ha... Trevlig Halloween!Kram