23 juni 2009

Väntans tider.

Igår hämtade jag ut den och nu står den äntligen här!

Vilken glädje men samtidigt en sådan frustration eftersom jag inte har tid att testa den ännu.
Nej, överst på prioriteringslistan ligger att sy klart sommarpresenterna till Alva och Antons dagis-fröknar. Inget jättestort projekt men eftersom jag fick vänta ett tag på de beställda tillbehören (tyget hade jag redan) så drog det så klart ut på tiden. Är någon förvånad?

Så nu om kvällarna ägnar jag mig åt bland annat dessa tyger plus ett tillbehör, kan någon gissa vad det ska bli!?

2 kommentarer:

Kristina sa...

Gud vad smart du är. Att jag inte tänkt på det. Jag måste nog med skaffa en tredje. Det var trevligt på midsommar. Nästa år blir det nog ännu trevligare för mig för då kan jag ta mig ett glas. Dessutom är det Magnus tur att köra eftersom jag körde i år.
Vad mycket spindlar ni måste ha i tyresöskogarna. Där törs man nog inte gå och plocka blåbär. Men det var fina bilder du tagit.

Ni kan väl komma förbi och fika om ni är i närheten.
Kram Kristina

BubbleLeeloo sa...

Hej! Tack så mycket! Ja det var ju ett jättefint hus! Fast det kostade ju en del... Såg att du har skaffat en till bloggsida. Det har du inte berättat... Jättebra ju att lägga ut vad du har till salu. Vaxduken med döskallarna var från ÖB kommer jag ihåg nu men det var nog ett år sen jag köpte det så man vet ju inte om det finns fortfarande...
Vad spännande med nya symaskinen! Lycka till med den när du får tiden! Jag gissar att presenterna blir väskor med vaxduk och tyg, kanske badväskor!?
Ha det så bra! Kram Anneli