04 april 2009

En sån härlig dag!

Oj,vilken härlig dag det har varit idag. Visst, när jag blev väckt i morse kändes det inte så lätt eftersom jag fortfarande är förkyld och hostig. Trodde faktiskt inte att jag skulle ta mig upp ur sängen men det gick!

Efter att jag ätit en ynklig frukost bestående av två skorpor och en halv kopp te så klädde jag på barnen och vi gick ut. Sambon var på promenad med Zelda och sen när han kom hem började han montera Alvas studsmatta som hon fick i födelsedagspresent. Det tog hela dagen,ha ha.......nästan.
Själv så krattade jag nästan hela vår gräsmatta. Det konstiga är att den egentligen inte alls är stor men eftersom vi har en sk. naturtomt så är den full av löv. Men jag lyckades faktiskt bli klar till slut. Matte sa just det att det var otroligt att vi var ute hela familjen, hela dagen tillsammans. Och det låter kanske konstigt men det brukar alltid komma något emellan. Kanske beror det också på att Anton kan gå omkring lite som han vill nu utan att man behöver kolla honom hela tiden och jag har inte innebandy matcher som jag måste åka till.
Det var verkligen superhärligt! Hoppas att det blir lika fint imorgon.


Den här fina kaninen sydde jag på beställning av en som hade varit inne här och sett mina andra kaniner. Den är nu färdig och skall skickas till hennes barnbarn!
Jag blir så glad när jag får sy beställningar. Det känns lite extra på något sätt. Men samtidigt som det är kul så är det också lite läskigt. Jag är sån att jag vill att det ska bli exakt enligt de förväntningarna som beställaren har. Fast jag brukar skicka bilder på det jag sytt när det är klart och så får de godkänna innan de betalar. Då kan man ju ändra på nått om de inte skulle gilla det de ser. Som tur är har det aldrig hänt, än så länge.


2 kommentarer:

lainestuff sa...

Tack för din kommentar på min blogg om sofforna.... men vilka söta kaniner!! Har inte sett något liknande innan. Förstår att de är poppis!

Mvh Lainestuff

Anonym sa...

Tack för den jättefina kaninen.Den var så söööt. Alla är så nöjda med den. Tack så mycket. Många vårhälsningar från Barbro