10 februari 2009

Två Kaniner till.

Sydde ju fyra kaniner samtidigt men visade bara de två första som blev klara. Nu är de andra två också klara. Den lilla fick bara sina blå öron utbytta mot rosa så att den har lika som sin "mamma"!
Dessa två fick beiga kläder med liten blomgirlang och spets såklart.

På tisdagar är jag helt själv med barnen och hunden. Matte läser en kurs som håller på till åtta på kvällen och det är ju bra. Man får planera dagen så brukar det gå bra. Just nu är alla lugna och snälla, kan bero på att det är Bolibompa på tv så Alva tittar på det medans Anton röjer runt i hennes rum och stökar till. Strax är det dags att göra välling till honom och det är väl egentligen det som är det jobbiga när man ska lägga två barn som ska nattas på olika sätt. Har försökt att läsa saga för Alva samtidigt som Anton ska somna bredvid men det är rätt omöjligt så det får bli en i taget ett tag till. Sen kan man ju säkert läsa saga för bägge, fast då vill de väl höra olika sagor.......................hmmm......................äsch, då får de helt enkelt välja en var!

3 kommentarer:

Jennie sa...

Vilken fin blogg du har..En liten fråga bara ..Hur ändrar man teckensnittet till nåt annat en bloggers egna? Jätte fint teckensnitt!! Skulle oxå vilja ha nåt annat!/Jennie

Naíma´s sa...

Vilka underbart söta kaniner :)
Har en utmaning till dig på min blogg.

Palven sa...

Gud så söta kaniner =)