16 februari 2009

Ny knubbig Tilda Ängel.

Jag blev så sugen på att sy något från den nya Tilda-boken : "Tildas Landsted".
Så jag klippte till lite grundtyg och den sista snutten räckte precis till denna lilla, knubbiga ängel. Fast självklart har jag beställt mer tyg så nu kan jag sy fler.
Tyckte att den här ängeln var jättekul att göra, vet inte varför men det kan ju bero på att jag har sytt rätt många godnatt änglar den senaste tiden. Dessutom hade jag köpt ett supergulligt tyg som jag var sugen på att testa. Visst är det gulligt?

Hon fick ett fint pärlhalsband och några fina hårspännen med.
Nej,nu ska jag sätta fart, har en beställning på en godnatt ängel som jag tänkte skulle bli klar.

7 kommentarer:

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh så roligt med en till som tycker om Tilda saker. Roligt att du kikade in till mig.Även här har den nya boken kommit i går, åh man blir så sugen att sy alla. Kan nog bli lite till Tildasrum idag. Här har vi riktigt kallt så vi har nog en inne dag.
Kram Tess

mig & alice sa...

Hej Vännen.

Hoppas att du har hämtat ut ditt paket och att allt var bra??!!

Jag tackar och bugar för utmaning, har inte fått den :-).

Du är sååå himla duktig på att sy dessa Tildasaker!! Ska nog göra lite reklam för dig i samband med utmaningen...om det känns ok för dig??
Du kan väl tala om.

Hon blev ursöt med det små pärlorna i håret. Dessutom måste jag också berömma dig för målningen av dem. Jag har sett många sydda Tildafigurer och även om folk är duktiga att sy så kanske inte de får till det så där kanon med målningen. Man brukar ju ha antingen den ena förmågan eller den andra.
Du har däremot lyckats få båda generna hihihi.
Säger en avundsjuk Melinda som kan måla men ABSOLUT inte sy :-).

Ha det så gott vännen.
Kraam
melinda

Stina sa...

Så fint du gjort. Gillar den mycket! Kram

Ett hus i vitt sa...

Oj vilken fin Tilda-ängel! Vad duktig du är! Jag har inte vågat mig på någon sådan ännu... Ja det är samma bok, men jag har den svenska utgåvan. Tror den är rätt ny. Tror att de andra också planeras komma ut på svenska: Tildas julehus bl.a. Kram, Anette

Naíma´s sa...

Åh vilken fin!! Du är ju helt otroligt duktig!!!Så många fina detaljer.
Brukar inte ha nått mellan mina kappor. Om du behöver hjälp när symaskinen kommer så hör gärna av dig. Hjälper gärna till med det jag kan.

Anonym sa...

Nej nej det var inte markoolio jag gillade utan amy diamons låt.

Jo jag frågade Magnus om åttiotalshårdrock men han hade aldrig gillat det. Magnus var nämligen syntare med snaggat hår och lååång lugg och svarta kläder. Sen började han lyssna på reggie.Gillade du verkligen de där hårdrockskillarna på 80 och nittiotalet? De var ju så fula men sina frisyrer och slitna kläder och de var ju så himla smala med. Sebastian Bach kommer jag ihåg. Och fulingarna i guns and roses. Jag gillade bara välkammade pojkar som new kids on the block (nej vadå pinsamt)

Vad gör du uppe så sent på nätterna. Kl 01:37 på en vardag dessutom. Jag kan inte ens hålla mig vaken såpass länge om jag är på fest. Igår somnade jag 20:40. Fast det är i tidigaste laget även för mig. Imorn är det äntligen fredag. Ha det gott

Unknown sa...

Tack för din gratulation!! ti-hi..
Vilken fin tilda du gjort!! Blev oxå sugen att knåpa i hop en..då boken kom i min brevlåda häromdagen!! =)

Servisen kom in till Lagerhaus förra tisdagen..den *gamla* var lila etc..

Ha en underbar helg!! kramar Malin