26 februari 2009

Chock-rosa.

Jo,jag fick lite av en chock denna veckan när det visade sig att Melinda på "Mig & Alice" skrivit om mig i hennes fina blogg. Det var ju skoj tänkte jag först även om jag har lite svårt att ta beröm, fast jag har väl ännu svårare att ta kritik förstås, men sedan kändes det lite läskigt.
Jag har ju inte så många läsare utan det är väl mest vänner och bekanta (även om jag inte berättat för alla mina vänner att jag har en blogg) och det är ju kul men lite skumt när man inte vet vilka alla är. Nu förstår jag varför många bloggare gärna vill att man lämnar kommentarer efter sig när man varit på besök. Jag kan vara lite dålig på det jag med. Eller det kan ibland kännas onödigt att skriva en kommentar om det redan är skrivet mer än 15-20 kommentarer på någons inlägg eftersom det man vill säga oftast redan står.
Men ibland skriver jag ändå om jag då har något "eget" att säga eller om det är något väldigt speciellt inlägg.

Nu har jag inte uppdaterat bloggen på ett tag för kvällarna går åt till lite pyssel. Håller på med en rolig sak från den nya Tilda-boken och jag hoppas att den ska kunna läggas upp här på bloggen imorgon! Den är nämligen nästan färdig.

En annan sak jag tänkte på var att det var länge sen jag shoppade kläder! Sambon kom hem med ett gäng kassar från NK och jag som egentligen inte är något märkes freak blev sugen på att köpa något dyrare nästa gång. Jag fick ett presentkort på NK i julklapp så nu har jag bestämt att jag ska lägga det på något plagg ifrån Odd Molly. De har ju så himla fina kläder. Nu vet jag inte ens om jag kommer i några kläder därifrån men jag kikade runt på deras sida och hittade ett par intressanta karameller. Nu är det ju också så att jag mest gillar svart, vitt och jeans så jag blev lite chockad när jag insåg att alla plagg jag gillade var - ROSA.

Vilken röstar du på?

6 kommentarer:

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hej!
Hittade hit från Melinda!
Jag röstar absolut på den sista. Sååå fin, fast de andra är ju inte fel de heller! :)

Kikade in eftersom hon skrev att du gör Tilda dockor.
jag är själv ute efter en söt en från nya boken. Vet dock inte vad den heter... Syr du dem på beställning? och i så fall för hur mycket?

Ha en fortsatt fin dag!
Kram Hanna

Hanna i Det stora grå huset sa...

Jag igen... Jag tror att den ängeln sitter på framsidan av nya boken... med rosa... inte så knubbig... :)

Naíma´s sa...

Jag röstar helt klart på den översta. Såååååå fiiiinnnnnn.

Tyvärr är jag nog ingen större hjälp i vad gäller valet av maskin.
Har själv en Janome DC 3050 i vanlig symaskin och en Janome My lock 744D. Är supernöjd med båda mina maskiner/Kram Jennifer

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hej igen!

Jag tror att hon kan dingla med benen ja... har inte boken själv, men har googlat på den, och hon sitter på framsidan. Vill nog ha den precis så som den är, blev kär direkt ... Men maila mig gärna om du har några bilder på andra alternativ...
priset du skrev låter ok, tycker jag. Men det är ju du som bestämmer det. Man ska aldrig underskatta sitt eget jobb...
Vill gärna se hur den du håller på med nu blev, när du är klar!

Kram och tack för ditt svar!
Hanna

Linnéa sa...

Hej hopps, jag tycker helt klart du ska ta den sista. Den första var väldigt rosa , men den i mitten var gullig , men den sista den var mest "mordern" eller ja i vuxen världen , och den blir säkert jätte fin på sommaren :D
kram

Hemma på Landet sa...

Jättefina plagg. Jag gillar rosa.:-) Kram